ALSO Consultancy Services

Osnažujemo Microsoftove partnere u pogledu izgradnje profitabilnih poduzeća u oblaku pružanjem stručnih smjernica, podrške i resursa za složenosti tržišta rješenja u oblaku. Cilj naših konzultantskih usluga jest optimizirati prodajne strategije, poboljšati tehničko znanje i identificirati mogućnosti rasta za vaše poslovanje.

Zakažite termin za povratni poziv

Usluga

ALSO Consultancy Services sveobuhvatna je ponuda osmišljena kako bi Microsoftovim partnerima pomogla pri snalaženju u složenosti tržišta rješenja u oblaku uz optimizaciju prodajnih strategija, poboljšanje tehničkog znanja i prepoznavanje prilika za rast. Naš tim stručnjaka pruža podršku u područjima kao što su:

Razvoj prodajne strategije

Izrada učinkovitih prodajnih pristupa za rješenja u oblaku.

Tehnička podrška

Otklanjanje poteškoća i rješavanje tehničkih problema za partnere i njihove klijente.

Prilike za širenje poslovanja

Prepoznavanje novih načina rasta u ekosustavu Microsoft Cloud.

Tipični scenariji

Neovisni dobavljači softvera (ISV-ovi):
pomaganje ISV-ovima pri integraciji i implementaciji aplikacije i usluga temeljenih na oblaku za svoje klijente, poboljšavajući njihov portfelj proizvoda i tržišni doseg.

Prodavatelji:
pomaganje prodavateljima pri učinkovitu oglašavanju, prodaji i podršci za rješenja u oblaku Microsoft Cloud, omogućujući im da prošire svoju ponudu i bazu klijenata.

Integratori sustava:
suradnja s integratorima sustava na dizajniranju, implementaciji i optimizaciji složenih rješenja u oblaku za svoje klijente, uz poboljšanje operativne učinkovitosti i smanjenje troškova.

Pružatelji upravljanih usluga:
usmjeravanje pružatelja usluga u pogledu razvoja i upravljanja sveobuhvatnim rasponom usluga u oblaku, od upravljanja infrastrukturom do podrške za aplikacije, čime se osiguravaju visokokvalitetna korisnička iskustva i dugoročan rast.

Pogodnosti za prodavatelje

Kada se udruže s uslugom ALSO Consultancy Services, prodavatelji mogu očekivati:

Jačanje odnosa između partnera i kanala

Širenje znanja i stručnosti u pogledu servisa Azure

Veće zadovoljstvo klijenata

Povećanje prihoda i profitabilnosti

Iskoristite iskustvo našeg lokalnog tima u arhitekturi oblaka, pretprodajnoj podršci, upravljanju projektima i uslugama obuke kako biste ubrzali svoje vrijeme izlaska na tržište i povećali izvore prihoda. Naše usluge poslovnog savjetovanja, uključujući analizu tržišta i razvoj strategije izlaska na tržište, osigurat će vam da se istaknete među konkurentima i ostvarite svoje poslovne ciljeve. Vjerujte da će vam društvo ALSO pružiti resurse i podršku potrebne za uspjeh na tržištu rješenja u oblaku.

Zakažite termin za povratni poziv