ALSO Microsoft E-learning Portal

ALSO Microsoft E-learning Portal je bogata baza raznih sadržaja koja pomaže ALSO partnerima dodati vrijednost svojim uslugama.


Prijava za E-learning portal

Pristup ALSO Microsoft E-learning Portalu

Za početak je potrebna prijava. Portal je ekskluzivan za ALSO partnere i može mu se pristupiti pomoću vjerodajnica za prijavu na ALSO webshop ili stvaranjem računa.

Ako ste već ulogirani na webshop nije potreban dodatno logiranje. Vrlo jednostavno.

Još niste ALSO partner?

Postanite Cloud Partner i ostvarite pristup ALSO Webshopu:
Prijavite se da postanete ALSO partner

Jeste li već ALSO partner? Započnite s ALSO Cloud Marketplaceom:
prijavite se za ACMP

Što se nalazi na e-Learning portalu?

Velika količina sadržaja i materijala za pripremu ispita dostupna na jednom mjestu. Jednostavno pretraživanje tečajeva koji najviše odgovaraju vašem profesionalnom usavršavanju.

Microsoft Learn

Putem besplatne i interaktivne platforme za treninge Microsoft Learn razvijajte tehničke vještine koje su aktualne.

Sadržaj prilagođen popularnim Microsoftovim produktima kao Microsoft Copilot, Microsoft Teams, Azure, Microsoft 365, Power Platform, Microsoft Dynamics i mnogi drugi.

ALSO sadržaj

Odabrali smo vrhunske stručnjake na tom području da ekskluzivno održavaju prilagođene tečajeve za ALSO partnere, osiguravajući personalizirano i brzo iskustvo učenja.

Možete očekivati korisne materijale i tečajeve primjenjive na scenarije iz stvarnih slučajeva. Nudimo tečajeve na engleskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom, francuskom, poljskom, nizozemskom, švedskom itd.

Naši treninzi se odvijaju kao sesije uživo pod vodstvom instruktora, u rasponu od jednosatnih sesija do jednodnevnih ili produženih petodnevnih obuka. Ovi tečajevi pružaju interaktivno i sveobuhvatno iskustvo učenja.

Naši webinari na zahtjev nude kraće, kompaktnije sesije kojima se može pristupiti bilo kada, uz pogodnost ponovnog pregledavanja sadržaja kad god je potrebno.

Za besprijekorno učenje, nudimo učenje s povezanim videozapisima na zahtjev. Istražite ove različite načine učenja prilagođene različitim preferencijama i potrebama unutar naše sveobuhvatne platforme za obuku.

Počnite razvijati svoj Cloud Business.

Prijavite se na E-Learning