Mala i srednja poduzeća 

Microsoft Defender za tvrtke 

Kako kiberprijetnje postaju naprednije i sofisticiranije, malim i srednjim poduzećima važnije je nego ikad da se zaštite od kibernetičkih napada. Microsoft Defender za tvrtke sveobuhvatno je sigurnosno rješenje osmišljeno da pomogne tvrtkama u obrani od naprednih prijetnji, zaštiti osjetljivih podataka i pojednostavnjenju upravljanja sigurnošću. Uz niz naprednih značajki i alata, Defender for Business pruža sigurnost na razini poduzeća za mala i srednja poduzeća, pomažući im da ostanu ispred kibernetičkih prijetnji i održe svoje poslovanje nesmetano. 

Ključne značajke 

Napredna zaštita

od prijetnji koristi Microsoftovu opsežnu obavještajnu mrežu prijetnji za otkrivanje naprednih prijetnji i odgovor na njih u stvarnom vremenu, pomažući tvrtkama da ostanu korak ispred cyber kriminalaca. 

Zaštita

krajnjih točaka Pruža robusnu zaštitu krajnjih točaka, uključujući antivirusne, anti-malware i anti-phishing mogućnosti, kako bi pomogao u zaštiti uređaja od napada. 

Upravljanjem

u oblaku Defender for Business može se jednostavno upravljati iz oblaka, što tvrtkama olakšava praćenje i održavanje sigurnosnog položaja na svim njihovim uređajima i mrežama. 

Pregled plana 

Defender za tvrtke

Zaštita krajnjih točaka za uređaje sa sustavima Windows, macOS, Android i iOS

Zaštita od naprednih prijetnji i napada nultog dana analizom ponašanja i strojnim učenjem

Sigurnosne preporuke i upozorenja putem centra za sigurnost Microsoft Defendera

Web zaštita radi zaštite od zlonamjernih web stranica i preuzimanja

Automatska ažuriranja i zaštita od najnovijih prijetnji obavještajnim podacima u oblaku

Integracija sa servisima Azure Active Directory i programom Microsoft Intune radi besprijekornog upravljanja uređajima i provedbe pravila

Fleksibilne mogućnosti implementacije, uključujući samostalne ili integrirane sa sustavom Microsoft 365

Podrška za usklađenost s propisima s ugrađenim kontrolama i nadzornim dnevnicima

Jednostavna implementacija i upravljanje uz korisničko sučelje i jednostavno postavljanje

24/7 Microsoftova podrška za pomoć u vezi s bilo kakvim problemima ili pitanjima

Pogodnosti za partnere 

Kada nudite Defender for Business svojim malim i srednjim poslovnim korisnicima, ne samo da im pružate naprednu sigurnost i zaštitu od prijetnji, već ostvarujete i ekskluzivne pogodnosti za partnere, uključujući:

Povećane mogućnosti prihoda

nudeći Defender za tvrtke svojim malim i srednjim poslovnim korisnicima, možete proširiti portfelj proizvoda i povećati tokove prihoda. 

Pojednostavljeno upravljanje

Defender for Business jednostavan je za prodaju i upravljanje njime, s jednostavnim sučeljem i intuitivnim alatima koji vam olakšavaju praćenje sigurnosnih potreba vaših kupaca. 

Poboljšani odnosi s klijentima

pružajući svojim klijentima sveobuhvatnu sigurnost i zaštitu, možete izgraditi jače, vrijednije odnose koji će trajati godinama koje dolaze.