Microsoft 365 E5

Kompletan paket sigurnosti i kibernetičke zaštite za velike korporacije 

Microsoft 365 E5 sveobuhvatni je paket produktivnosti namijenjen velikim korporacijama. Osim naprednih alata za suradnju i rješenja za automatizaciju, Microsoft 365 E5 sadrži i niz najsuvremenijih sigurnosnih značajki i tehnologija za zaštitu vašeg poduzeća i pomoć pri praćenju potencijalnih prijetnji. Od zaštite krajnjih točaka i upravljanja prijetnjama do zaštite i usklađenosti s informacijama, Microsoft 365 E5 nudi sveobuhvatan paket sigurnosnih rješenja za zaštitu vaše tvrtke. 

Ključne značajke 

Entra

Pružanje sveobuhvatne zaštite krajnjih točaka na svim uređajima, e-pošti i dokumentima. 

Microsoft Defender za krajnju točku

Napredna zaštita krajnjih točaka koja koristi strojno učenje i umjetnu inteligenciju za otkrivanje prijetnji i odgovor na njih u stvarnom vremenu. 

Microsoft Intune

Cloud upravljanje mobilnim uređajima i upravljanje mobilnim aplikacijama koje pridonosi zaštiti korporativnih podataka na bilo kojem uređaju. 

Defender za Office 365

Potpuna zaštita od prijetnji za e-poštu, privitke, veze i alate za suradnju kao što su SharePoint i OneDrive. 

Zaštita prijetnji i informacija

Pomaganje tvrtkama da zaštite svoje osjetljive podatke, uključujući zaštitu informacija, zaštitu od prijetnji i sigurnost aplikacija u oblaku. 

Usklađenost i upravljanje rizicima

Pomaganje tvrtkama u ispunjavanju zahtjeva usklađenosti i upravljanju rizicima u sustavu Microsoft 365. 

Pregled plana 

Microsoft 365 E5

Napredna e-pošta s mogućnostima arhiviranja i pravnog zadržavanja

Napredna zaštita od prijetnji za e-poštu i datoteke uz Office 365 Advanced Threat Protection i Microsoft Defender for Endpoint

Automatska klasifikacija i označavanje osjetljivih podataka pomoću sustava Office 365 Data Loss Prevention

Lokalne mogućnosti čuvanja pravnih usluga za Exchange Online, SharePoint Online i OneDrive za tvrtke

Upravljanje pozivima u oblaku uz Microsoft Teams

Telefonski sustav u oblaku sa servisom Microsoft Teams

Upravljanje uređajima za Windows, iOS i Android uređaje uz Microsoft Intune

Poboljšana vidljivost i kontrola sigurnosnog položaja uz Microsoftov siguran rezultat

Zaštita informacija uz Azure Information Protection i Microsoft Cloud App Security

Inteligentno upravljanje podacima i usklađenost s naprednim predočavanjem elektroničkih dokumenata, customer lockboxom i naprednim upravljanjem podacima

Jedinstvena konzola za upravljanje za upravljanje sigurnošću među korisnicima, uređajima, aplikacijama i podacima pomoću programa Microsoft Endpoint Manager

Pogodnosti za partnere 

Kao Microsoftov prodavač možete pomoći poslovnim korisnicima da budu ispred sigurnosnih prijetnji pomoću naprednih značajki sigurnosti i usklađenosti. Ako ponudite Microsoft 365 E5, svojim klijentima možete pružiti sveobuhvatno rješenje koje nudi vrhunsku zaštitu za njihove podatke i uređaje koji su kritični za poslovanje. 

Povećana produktivnost

Microsoft 365 E5 tvrtkama nudi niz alata za produktivnost, uključujući napredne alate za analitiku i automatizaciju poslovnih procesa. 

Pojednostavljeno upravljanje

Microsoft 365 E5 lako se prodaje i njime upravlja, s jednostavnim sučeljem i intuitivnim alatima koji prodavačima olakšavaju praćenje potreba svojih korisnika. 

Poboljšana sigurnost

Microsoft 365 E5 nudi značajke sigurnosti i usklađenosti na razini tvrtke za zaštitu osjetljivih podataka i uređaja korisnika od naprednih prijetnji.