ALSO je jedan od vodećih distributera ICT rješenja i proizvoda zastupljen u 28 europskih zemalja te u 143 zemlje diljem svijeta djeluje kao PaaS partner. ALSO ekosustav broji oko 120000 partnera kojima nudimo hardver, softver i IT usluge od više od 700 dobavljača i preko 1450 različitih kategorija proizvoda. Želimo doprinijeti održivoj i zelenoj IT tehnologiji. Zbog toga ALSO usluge nudi na način „sve na jednom mjestu“ tj. omogućuje iz jednog izvora sve usluge - od distribucije i nabave do obnove. ALSO poslovanje se temeljni na modelu: Supply (opskrba), Solutions (rješenja) i Service (usluga). Supply (opskrba) se sastoji od raspona transakcija za hardver i softver. Odjel Solutions (rješenja) pomaže partnerima razviti specijalizirana IT rješenja. Service (usluga) je temeljena na pretplatama rješenja i proizvoda u cloud-u za cybersecurity, virtualizaciju i AI.

Supply

Supply (opskrba):
Dobra dostupnost IT proizvoda raznih dobavljača (700+) za popularne kategorije, od notebooka i softver pa do servera, sustava za pohranu i potrošnog materijala. Dostupni 24/7 putem odličnog online shopa, s korisnim pomoćnim alatima koji će olakšati Vašu narudžbu, te brzom dostavom. Pročitajte više.

Solutions

Solutions (rješenja):
Naš raznoliki portfolio proizvoda, usluga, platformi i znanja nam omogućuje savršenu podršku našim partnerima u razvoju specijaliziranih IT rješenja. Neprestano stvaramo nove digitalne izvore, od tema poput proširene stvarnosti (AR) do IoT paketa. Pročitajte više.

Services

Service (usluga):
Naše digitalne platforme pokrivaju razne usluge temeljene na cloud-u. Putem ALSO Cloud Marketplacea, naše vlastite platforme, podržavamo naše partnere u jačanju i širenju „as-a-service“ modela poslovanja. Ostale platforme pokrivaju teme kao cybersecurity, virtualizacija, gaming i streaming ili aplikacije za umjetnu inteligenciju (AI). Pročitajte više.