1. natrag

Sada, više nego ikada, tvrtkama trebaju suvremeni uređaji opremljeni daljinskim upravljanjem, unapređenim sigurnosnim funkcijama i alatima za poboljšanje produktivnosti, kako bi pomogli timovima ostati produktivni i sigurni. Uređaji s Windows 10 Pro koji pokreće Intel vPro® platforma napravljeni su u cilju osnaživanja vaših uposlenih kako bi i dalje radili velike stvari, bilo da to rade na daljinu ili na radnom mjestu.

PREPORUČENI UREĐAJI

LENOVO ThinkPad T15

  • Intel Core i5 (10th Gen) 10310U / 1.7 GHz Intel vPro Platform
  • RAM 8 GB
  • 256 GB SSD M.2
  • Windows 10 Pro

Saznajte više

ACER Travel Mate P215-53-75YH

  • Intel Core i7 (11th Gen) 1185G7 / 3 GHz Intel vPro Platform
  • RAM 16 GB
  • 512 GB SSD
  • Windows 10 Pro

Saznajte više

Pomozite vašoj tvrtki da se zaštiti pomoću suvremenih uređaja.

Pomozite u zaštiti od sigurnosnih prijetnji i uštedite vrijeme posvećeno sigurnosti prelaskom na Windows 10 Pro koji pokreće Intel vPro® platforma. 75% anketiranih IT menadžera izjavilo je da su uređaji s Windows 10, utemeljeni na Intel vPro® platformi, sigurniji.(7)

Unaprijedite produktivnost vašeg tima.

Novi, suvremeni uređaj koji pokreću Windows 10 Pro i Intel vPro(R) platforma omogućuje obavljanje više poslova istodobno i do 35% brže(1)(2) kao i do 40% bolje ukupne performanse(1)(3) u usporedbi s laptopom starim tri godine. Intel vPro® platforma pruža performanse poslovne klase bez ikakvih dodatnih podešavanja - „out of the box“ - čime se poboljšava produktivnost i produljuje trajanje baterije. Uz Microsoft Teams, možete uskladiti rad svih članova tima, pomoću chat'a, online sastanaka i poziva, uz sve prednosti visokokvalitetne audio i video komunikacije, za vrhunsko iskustvo konferencijskih poziva.(4) Uz pretplatu za Microsoft 365 možete stvarati svoja najbolja djela uz pomoć premium verzija Office aplikacija na svim vašim uređajima.

Pojednostavite pokretanjei upravljanje uređajima.

Omogućite vašim timovima brz i lak početak rada na novim, suvremenim uređajima, gdje god se nalazili. Windows Autopilot(5) pojednostavljuje pokretanje i podešavanje suvremenih uređaja, uz minimalnu interakciju s IT, čime se vrijeme provizioniranja smanjuje s nekoliko tjedana na nekoliko dana.(6) Novi uposleni mogu prilagoditi svoja računala za samo nekoliko sekundi. Suvremeni uređaji koje pokreće Intel vPro® platforma osiguravaju aktivno upravljanje uređajima, omogućavajući IT službi daljinsko upravljanje personalnim računalima i popravak istih, čak i kada je uređaj isključen ili van informacijskog kanala („out of band“), što pomaže u smanjenju troškova i složenosti zadataka.

SUVREMENI UREĐAJI ZASLUŽUJU SUVREMENA RJEŠENJA, UNAPRIJEDITE VAŠE ALATE ZA POBOLJŠANJE PRODUKTIVNOSTI

Sada je pravo vrijeme da razmislite o pravim alatima za poboljšanje produktivnosti koji se najbolje uklapaju u vaše planove za narednu nadogradnju računala, bilo da je riječ o jednokratnoj kupnji (Office Home & Business 2021) ili pretplati za Microsoft 365 za vašu tvrtku.

Office Home & Business 2021

*Samo na PC. Saznajte više (uključujući kompatibilne mobilne uređaje) na office.com/information
† Funkcije OneNote variraju ovisno o platformi
‡ Dostupnost aplikacije varira ovisno o uređaju / jeziku.


Idite na: office.com/systemrequirements za kompatibilne verzije Windows 10 i MacOS, i za druge zahtjeve u svezi s funkcijama.


Saznajte više >

Učinak ostvarujemo recikliranjem

Microsoft se zalaže za zaštitu sigurnosti i zdravlja naših zaposlenika, kupaca i javnosti provodeći naše politike i prakse u svezi s okolišem. Microsoft ispunjava svoje obveze održivosti zaštite okoliša radeći s industrijskim skupinama i nevladinim organizacijama na uspostavljanju odgovorne prakse u proizvodnji održivih proizvoda. Tijekom 2018. godine Microsoft je reciklirao i odložio 3,8 milijuna funti (preko 1.700 tona) elektroničkog otpada s odlagališta otpada. Microsoft neprestano radi na poboljšanju naše izvedbe i surađuje sa svim dionicima kako bi ispunio naše ciljeve. Ako ste vi ili vaša organizacija zainteresirani da doprinesete Microsoftovim inicijativama za održivost recikliranjem starog hardvera, posjetite web stranu vašeg OEM-a za više informacija. Za više informacija o Microsoftovim obvezama recikliranja posjetite naše web mjesto https://www.microsoft.com/en-us/legal/compliance/recycling.

Intel se također obvezao da će pomoći u stvaranju održivijeg svijeta, kroz svoju RISE strategiju. RISE je strategija usmjerena na stvaranje odgovornijeg, inkluzivnijeg i održivijeg svijeta, što će biti moguće zahvaljujući tehnologiji i kolektivnom djelovanju. Intel se pridržava prakse odgovornog poslovanja u svojim proizvodnim pogonima širom svijeta, lanca vrijednosti i šire. Provodeći RISE strategiju, Intel nastoji stvoriti radno okruženje koje karakterizira veća raznolikost i inkluzivnost nastavljajući proširivati ​​interne mogućnosti. Intel osnažuje svoje zaposlenike i kupce i omogućava im stvaranje održivijeg svijeta i smanjenje njihovog ugljičnog otiska. Za više informacija o Intelovoj RISE strategiji posjetite njihovo web mjesto: https://www.intel.com/content/www/us/en/corporate-responsibility/2030-goals.html.