1. natrag

OSIGURAJTE SVOJ POPUST SADA

Iskoristite ovu priliku i provjerite ponudu u našoj Garažnoj rasprodaji uz najniže cijene za HP-ove proizvode koje ste ikad vidjeli! Što ste brži, to ćete više profitirati od velikog izbora odličnih ponuda. Zahvaljujući ekstremno niskim kupovnim cijenama imat ćete posebnu prednost tijekom prodaje HP-ovih proizvoda jer će maloprodajna cijena za vaše klijente ostati jednaka. Profitirajte od atraktivne dodatne profitne marže!

Geslo Garažne rasprodaje glasi „Povratak korijenima”, zato što je HP-ova priča o uspjehu započela prodajom proizvoda iz obične unajmljene garaže. Ondje su Bill Hewlett i Dave Packard osnovali svoje poduzeće, a to je ujedno bio trenutak rođenja današnje globalne korporacije. Baš kao i tada, nudimo izvrsne proizvode po nenadmašno niskim cijenama – međutim, danas iz naše „internetske garaže”.

ŠTO JE HP-OVA GARAŽNA RASPRODAJA?

Baš kao i osnivači HP-a, Bill Hewlett i Dave Packard, u svojoj internetskoj garaži želimo vam ponuditi visokokvalitetne proizvode po vrhunskim cijenama. Njih su dvojica svoje poduzeće osnovali 1939. godine u unajmljenoj garaži koja je pripadala njihovu stanu u Palo Altu u Kaliforniji – a ostatak je povijest. Danas se osnivanje ovoga, u međuvremenu, globalnog poduzeća naziva trenutkom rođenja Silicijske doline, mjesta na kojemu se sada okupljaju visokotehnološka poduzeća iz cijelog svijeta kako bi provodila svoje poslovanje.

Svojom Garažnom rasprodajom stvorili smo troškovno učinkovitu priliku za izvrsne HP-ove proizvode, čime vam pomažemo da znatno povećate svoju maržu. Kupnjom iznimno povoljnih proizvoda i njihovom daljnjom prodajom vašim klijentima po uobičajenoj cijeni možete postići nevjerojatno povećanje svoje profitne marže. Ponuda uključuje bogatu ponudu HP-ovih proizvoda iz raznih kategorija, koje, na primjer, uključuju pisače, prijenosna računala, monitore, rješenja za maloprodaju, opcijske dodatke te još puno toga. Povećajte svoju kupovnu moć sada!

KAKO FUNKCIONIRA

Računalni proizvodi danas doživljavaju brojne promjene, a tehnološki razvoj istovremeno napreduje veliki koracima. Kao rezultat toga, životni ciklus brojnih proizvoda postaje sve kraći. Kako bi se spriječilo da zalihe robe zastare i kako bi se oni mogli predati potrošačima, redovito održavamo svoju HP-ovu Garažnu rasprodaju kako bismo vam ponudili atraktivne ponude. Druga važna okolnost, koja se nipošto ne smije podcijeniti, jest stvaranje novih načina za pohranu novih proizvoda. Kao naš partner, podržite ovu situaciju na obostranu korist i otkrijte naše nevjerojatno povoljne ponude.