1. natrag

06.04.2020. -

Fast forward: digitalni sajam „Channel Trends+Visions“ kreće i međunarodno

Europa se gasi? Upravo suprotno! Nakon digitalnog uspjeha CTV sajma u DACH regiji, ovaj događaj se širi dalje. Kasnije ovog mjeseca, točnije 28. travnja, digitalni sajam će se održati i u svih ostalih 20 država u kojima je ALSO zastupljen: Francuska, Nizozemska, Belgija, skandinavske zemlje, Poljska, baltičke zemlje, Ukrajina, Bjelorusija, Rumunjska, Hrvatska, Slovačka, Slovenija, Češka i Mađarska.

Zahvaljujući digitalizaciji broj posjetitelja u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji je bio značajno veći nego na prijašnjim sajmovima. Štoviše, posjetitelji su ovu digitalnu verziju sajma smatrali jako korisnom jer su mogli pratiti svaku temu koja ih zanima, zahvaljujući snimljenim prezentacijama. To se također odrazilo na intenzitet aktivnosti: svaki od više od 6.000 posjetitelja je sudjelovao na oko 5 prezentacija ili webinara, što zajedno broji više od 100.000 registriranih klikova.

Gustavo Möller-Hergt, glavni izvršni direktor tvrtke ALSO: «Pozitivne povratne informacije naših posjetitelja, bilo na digitalnoj oglasnoj ploči, bilo kroz razgovore s našim zaposlenicima, uvjerili su nas da ovakav format učinimo dostupnim našim kupcima u svim ALSO zemljama.»

Na ovom međunarodnom digitalnom sajmu, prodavači mogu očekivati razne zanimljive prezentacije i webinare. Sudjelovat će brojni proizvođači. Od 8. travnja prodavači se mogu registrirati za besplatno sudjelovanje na web stranici odgovarajuće zemlje.

Direktna poveznica na priopćenje za medije: PR_CTV_Croatia

Kontakt

Vaš kontakt za sve upite medija:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com
Ivona Mihaljević
+ 385 1 3650 780
ivona.mihaljevic@also.com