ONETRAILKOPPELING

Volledig geautomatiseerde orderafhandeling

Herken je dit? Je werkt met een financieel of ERP pakket als Exact, SAP Business One, Businessbase, OFB, Microsoft Dynamics of Accountview. Maar het goed verwerken van de artikelen van jouw distributeurs inclusief de juiste prijzen en voorraden is niet eenvoudig.

Zou het niet geweldig zijn als je automatisch updates krijgt van levertijden, bericht dat jouw bestelde producten op transport zijn gezet en dat jouw financiële afdeling de facturen elektronisch ontvangt?

Het antwoord op deze vragen en wensen is Onetrail.net

ALSO biedt je in samenwerking met Onetrail de mogelijkheid een hoop kosten en dubbel werk te besparen! Onnodige uren die nu besteed worden aan administratieve handelingen of het oplossen van problemen, zijn daarmee voorgoed verleden tijd. En dat zonder hoge upfront investeringen (zoals voor EDI) en zonder de risico's en rompslomp van een complex IT-project.

Samen met haar ERP Partners verzorgt Onetrail.net de directe koppeling tussen de systemen van resellers, distributeurs en fabrikanten. Hiermee integreert Onetrail het gehele commerciële, logistieke en administratieve proces tussen jouw en jouw handelspartners.

Doordat jouw systeem altijd volledig up to date is, kun je jouw klant voorzien van de juiste actuele informatie en prijs, direct vanuit jouw eigen systeem. Indien ALSO een wijziging aanbrengt in de leverdata, kun je dit direct en proactief aan jouw klant communiceren.

Onetrail optimaliseert zowel jouw inkoop- als jouw verkoopproces via een generieke Onetrail.Net stekker. Het is deze stekker die je in staat stelt om artikelinformatie, beschikbaarheid en alle overige ordergerelateerde berichten elektronisch met ALSO uit te wisselen. Zo eenvoudig is het dus!