POKRENI SE ZA POBJEDU

OTKLJUČAJTE SVOJ POSLOVNI POTENCIJAL!

Pripremite se maksimalno povećati svoje uštede, otključati personaliziranu podršku, pojednostaviti svoje operacije i iskusiti munjevitu isporuku putem ALSO i HP hardvera.

link

Povećajte uštede uz HP Amplify

Otkrijte nenadmašne cijene putem HP Amplifyja

link

Pojednostavite s ALSO-ovim portfeljem

Pojednostavite narudžbe bez napora s opsežnim rasponom HP x POLY rješenja.

link

ALSO Bonus klub

Program vjernosti za partnere

link

Stručnost po vašoj mjeri

Personalizirana pomoć ALSO-ovih HP stručnjaka za vaše jedinstvene potrebe.

MAKSIMALNO POVEĆAJTE SVOJU UŠTEDU

OSLOBODITE SNAGU KONKURENTNIH CIJENA!

Zakoračite u područje nenadmašnih cijena uz HP Amplify program. Pridruživanjem ovoj ekskluzivnoj inicijativi dobivate pristup skupu resursa i jedinstvenoj strukturi cijena koja može osnažiti vaše poslovanje kao nikada prije. Zamislite prednost ponude iznimnih HP proizvoda svojim klijentima po vrlo konkurentnim cijenama, čime se trenutno izdvajate od konkurencije. Niste sigurni kako se učlaniti u program? Sudjelujte na našem webinaru ili stupite u kontakt s našim ALSO HP-ovim stručnjakom koji će vas voditi kroz postupak upisa u program Amplify

Amplify

Pridružite se HP Amplify sada

POJEDNOSTAVITE SVOJE POSLOVANJE

NABAVITE NA JEDNOM MJESTO HP HARDVER I POLY DODATNU OPREMU!

Recite zbogom složenosti i prihvatite učinkovitost s ALSO-ovim opsežnim portfeljem proizvoda. Kao jedan od rijetkih distributera koji nudi kompletan asortiman HP x Poly rješenja, mi zaduženi za vas. Od vrhunskih HP prijenosnih računala i moćnih radnih stanica do svestranih pisača i naprednih audio i video alata za suradnju tvrtke Poly, odabrali smo izbor koji ispunjava sve vaše poslovne zahtjeve. Kupujte povoljno na jednom mjestu, štedeći dragocjeno vrijeme i trud. Istražite našu ponudu proizvoda danas i pojednostavite svoje poslovanje bez napora.

POGLEDAJTE SNIMKU WEBINARA NA ZAHTJEV

THE HYBRID WORK SOLUTIONS YOU NEED – ALL FROM ONE PLACE

Agenda:

 • Video Portfolio Overview
  • Hybrid working
  • Poly Meeting Room Solutions
  • Poly Personal Video Portfolio
 • Headset Portfolio Overview
  • Distraction in the workplace
  • Poly Headset Technology
  • Poly Personal Audio Portfolio

PRIJAVITE SE ZA SNIMKU WEBINARA

ISKORISTITE PREDNOSTI ALSO BONUS KLUBA

NAGRAĐUJEMO VAŠU LOJALNOST

Bonus klub je korisnički program koji vas nagrađuje za vašu lojalnost. Skupljajte bodove prilikom kupovine odabranih artikala u webshopu. Te bodove mijenjate za vrijedne nagrade na Gift shopu, bez dodatnih troškova. Jednostavno "plaćate" skupljenim bodovima. Želite provjeriti je li vaša firma član kluba, koliko ste bodova do sada skupili ili provjeriti koje vrijedne nagrade možete izabrati za vaše bodove u našem Gift shopu?

ALSO BONUS KLUB

OTKLJUČAJTE PERSONALIZIRANU PODRŠKU

ISKORISTITE STRUČNOST ALSO HP-OVIH STRUČNJAKA!

U ALSO-u vjerujemo u nadmašivanje uobičajenog. Zato je naš tim posvećenih HP stručnjaka ovdje da vam pruži personaliziranu podršku prilagođenu vašim specifičnim poslovnim potrebama. Bilo da tražite smjernice o odabiru proizvoda, tehničku pomoć ili savjete o optimizaciji svojih rješenja, naši su stručnjaci udaljeni samo jednim pozivom ili porukom. Računajte da će ALSO-ove usluge dodane vrijednosti biti vaš partner od povjerenja tijekom vašeg putovanja, osiguravajući besprijekorno iskustvo bez muke.

Stupite u kontakt s ALSO-ovim HP stručnjakom

PRIDRUŽITE NAM SE SADA I KRENITE NA SVOJ PUT DO USPJEHA!

Otključajte svoj poslovni potencijal iskorištavanjem prilika koje nudi ALSO i HP Amplify program. Zajedno ćemo vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve i napredujete na tržištu koje se stalno razvija. Pripremite se za preuzimanje pobjedničke prednosti u svojoj industriji. Udružite se s nama već danas i krenimo na vaš put do uspjeha!

Budite ispred konkurencije