Zašto se odlučiti za APC Easy Racks?

Rackovi su temelj svakog podatkovnog centra. Oni nose i štite skupocjena IT ulaganja te nude cijeli niz prilagodljivih značajki za poboljšanje infrastrukturne implementacije. Međutim, oni su često zadnja stavka na popisu obveza tijekom osmišljavanja projekta.

Odaberite APC Easy Racks te učinite implementaciju IT rackova jednostavnom, brzom i prilagodljivom. Stvorite snažne temelje za infrastrukturu svojih klijenata te birajte iz bogate ponude prilagodljivih rackova s jednostavno prilagodljivim dimenzijama za mrežne ormare, prostorije s poslužiteljima i cjelokupne podatkovne centre.

Brza i jednostavna implementacija

APC Easy Racks isporučuju se potpuno sastavljeni te su opremljeni kotačićima, nogama za izjednačenje visine, podijeljenim stražnjim vratima te stražnjim okvirima za dodatnu opremu kojima se jamče brza instalacija i implementacija.

Vrhunska pouzdanost

Uz visokokvalitetnu konstrukciju, APC Easy Racks stvoreni su za dugačko razdoblje upotrebe. Oni su u skladu s industrijskim standardom EIA-310-E, dodijeljen im je certifikat UL te se serijski isporučuju s 5-godišnjim jamstvom.

Prilagodljivost

Proširujte i prilagođavajte APC Easy Racks uz cijeli niz mogućnosti, uključujući PDU-ove, sustave za organizaciju kabela te sustave za postavljanje na police i hlađenje.

Zaštitite sve što je važno

Neka ulaganja u IT vaših klijenata budu smještena u rackovima i tako osigurana uz fizičke značajke sigurnosti i opcijsku dodatnu opremu kao što su Smart UPS-ovi, IP kamere te senzori za temperaturu i vlagu.

Easy Rack za svaki slučaj upotrebe

Uz nekoliko izvedbi visine, širine i dubine te opcijska bočna kućišta koja možete odabrati, APC Easy Racks mogu se konfigurirati tako da odgovaraju svim IT primjenama. Easy Rack rješenja isporučuju se uz cijeli niz standardiziranih izvedbi oblika, kojima se omogućuju smještanje i zaštita infrastrukture u podatkovnim centrima svih veličina.

Zatražite ponudu

Mogućnosti za Easy Rack

Pogledajte pregled dostupne opcijske dodatne opreme za APC Easy Racks.


Police, paneli i okovi

Napajanje strujom i zaštita

Obitelj Easy Rack proizvoda za PDU-ove osigurava raspodjelu snage koja se jednostavno instalira i upotrebljava u skladu sa svačijim proračunom i svrhom primjene.

Obitelj proizvoda APC Smart-UPS osigurava inteligentnu i djelotvornu zaštitu mrežne snage za poslužitelje, POS uređaje, usmjerivače, preklopnike, centre i druge mrežne uređaje.

Sigurnost

NetBotz Rack Access predstavlja potpuno integrirano, prilagodljivo rješenje za organizaciju rackova kojim se omogućuje upravljanje kontrolom pristupa rackovima.

NetBotz kamere sa stalkom pružaju prepoznavanje kretnji i napredna upozorenja za unaprijeđeno prepoznavanje neovlaštenog pristupa te viši nivo sigurnosti za rackove vaših klijenata.

NetBotz senzori nude bogatu ponudu pristupa prema načelu „uključi i radi” te senzora za okruženje koji pružaju cjelokupan prikaz IT infrastrukture vaših klijenata.

APC Easy Rack PDU senzori za temperaturu i vlagu precizno nadziru okruženje podatkovnog centra vaših klijenata te pridonose očuvanju idealnih uvjeta.

Jeste li spremni za jednostavnije i brže rješenje za rack implementaciju? Pogledajte cjelokupnu ponudu za APC Easy Racks uz cijene i dostupnost u internetskoj trgovini ALSO.

Imate li pitanja ili vam je potrebna pomoć?

Obratite se lokalnom timu društva ALSO u vezi sa savjetima o tome kako možete odabrati odgovarajuće opcije za rackove i dodatnu opremu za svoj sljedeći projekt.

Obratite nam se