Adobe VIP Marketplace

S lakoćom upravljajte uslugama društva Adobe u ACMP-u

Uštedite vrijeme i povećajte prihode jednostavnim upravljanjem uslugama društva Adobe svojih klijenata uz ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Adobe VIP Marketplace sada je dostupan za prodavače u ACMP-u te pruža mogućnost jednostavne administracije trenutačnih i budućih klijenata društva Adobe.

VIP Marketplace – novi jednostavni način prodaje Adobe servisa.

Prijavite se na ACMP da biste dodali ponudu za Adobe VIP
Preuzmite vodič za Adobe VIP

Ostvarite veće prihode, smanjite administrativne troškove

Sada možete pristupati proizvodima društva Adobe izravno u ACMP-u, čime ćete krajnjim klijentima brže moći osigurati pretplate društva Adobe. Povećajte dobit svojeg poduzeća tako što ćete postaviti automatsko obnavljanje pretplata za klijente te tako izravnim upravljanjem novim i trenutačnim klijentima skratiti vrijeme potrebno za administraciju. Pregledajte te glavne prednosti koje nudi Adobe VIP.

Ostvarite veće prihode

Adobe VIP koristi se automatski obnavljajućim pretplatama, čime se prodavačima osigurava izvor predvidljiva novčanog toka. Ako neki klijent ne želi da se obnove sve licence, jednostavno smanjite broj dostupnih seat-ova u ACMP-u prije datuma godišnjice licence. Ili isključite automatsku obnovu. Uživajte u upotrebi kupljenih licenci do sljedećeg datuma godišnjice licence.

Početak rada uza samo jedan klik

Potrebna je samo jedna minuta za početak rada u svojstvu novog, certificiranog prodavača servisa društva Adobe. Ukida se 14-dnevno uvodno razdoblje; ostvarite izravan pristup platformi Adobe VIP Marketplace u ACMP-u. Jednostavno dodijelite Adobe Reseller Service svojem računu i bit ćete spremni da prodajete Adobe servise.

Faktura temeljena na dnevnoj razmjernoj podjeli

Možete predvidjeti svoj novčani tok jer primate fakturu koja se odnosi na broj dana koji je klijentu preostao do sljedeće godišnjice licence. To znači sljedeće: ako su vašim klijentima do datuma godišnjice licence preostala 244 dana, unaprijed će im se poslati fakture za ta 244 dana.

Besprijekorno iskustvo za klijente

Portali za krajnje klijente neće se mijenjati. Vaši će klijenti i dalje imati pristup istoj administratorskoj konzoli, što znači da neće primijetiti velike promjene. 

Brzo dodavanje licenci

Osigurajte raspoloživost svoje prve licence za svega 10 minuta.

Ovdje potražite dodatne informacije o platformi VIP Marketplace

VIP Marketplace: Pregled i uvjeti (adobe.com)

Jednostavno postavljanje za prodavače društva ALSO

Dodavanjem servisa Adobe Reseller Tenant i prihvaćanjem Uvjeta i odredbi za dvije ćete minute postati ovlašteni za prodavanje Adobe VIP Marketplace proizvoda putem ACMP-a. Kao prodavač ćete svime upravljati u ACMP-u i više nećete trebati portal za prodavače.

Dodijelite nove dostupne seat-ove, migrirajte klijente, upravljajte budućim obnovama, uključite/isključite obavijesti, raskinite ugovore itd. Sve na jednom mjestu. Pogledajte videozapis da biste saznali kako je jednostavno dodati Adobe VIP u svoju ponudu tehnoloških rješenja.

Migrate VIP to VIP Marketplace

Ako već prodajete Adobe VIP i na „starom” portalu za prodavače imate klijente, te klijente možete jednostavno migrirati s VIP-ja na VIP Marketplace – dovoljno je da tijekom stvaranja Adobe Organization klijenta unesete njegov postojeći VIP broj. To je jednosmjeran proces. Zatim ćemo podatke o klijentu s vašeg portala za prodavače migrirati u ALSO Cloud Marketplace. Klijenti će i dalje upravljati klijentima putem svoje postojeće administratorske konzole, a vi ćete svime upravljati u ACMP-u.

VIP vs VIP Marketplace – what the difference?

Isti su proizvodi, administratorska konzola i podrška, ali će vam VIP Marketplace uštedjeti vrijeme i poštedjeti vas brojnih problema tako što ćete svime upravljati u ACMP-u. Riječ je o one-stop-shopu:

  • dodijelite dostupno mjesto i korisnici će ga odmah moći vidjeti
  • jednostavnija i brža obrada narudžbi
  • automatizirajte ručne zadatke
  • bez dodatnih koraka pri izradi narudžbi i čekanja da se dovrši obrada narudžbe
  • samo jednim klikom vratite narudžbu (najkasnije 14 dana nakon naručivanja)
  • radite u istom sučelju koje vam je već poznato od rješenja Microsofta i drugih trgovaca
  • imate mogućnost automatske obnove ili postavljanja i spremanja budućih iznosa obnove
  • po potrebi raskinite ugovor
  • nema potrebe za konzolom za prodavače ni LWS-om
  • plaćate unaprijed za preostali broj dana ugovora.

Imate punu kontrolu i klijenti će odmah moći vidjeti dostupna mjesta koja im dodijelite.

Postanite ALSO klijent već danas

ALSO tim je tu bismo vam pružili podršku. Obratite se našem timu u pogledu svih pitanja ili zahtjeva u
vezi s Adobe VIP Marketplaceom ili preuzmite naš vodič i saznajte više informacija.

P.S.: Jeste li znali da je društvo Adobe ALSO imenovalo EMEA partnerom godine u 2020.?