1. Natrag

Broj ljudi koji rade od doma je značajno porastao zbog situacije s koronom. Za nesmetan i kontinuiran rad ponekad nam nije dovoljan jedan, već dva ili više uređaja. Jesu li svi uređaja na kojima radimo dovoljno zaštićeni, bilo softverski ili hardverski? Izaberite uređaje i softver koji će zaštiti poslovne podatke, računala i ostalu opremu koju koristite bilo iz ureda ili od kuće.

Dobro računalo je osnova za fleksibilan i produktivan rad s bilo kojeg mjesta, bilo iz ureda ili od kuće.

Naručite odmah

Monitor je važan u svakodnevnom radu zato budite sigurni da koristite monitor koji Vam omogućuje dobru visinu i zaštitu za oči.

Naručite odmah

Kako biste nesmetano mogli surađivati sa svojim kolegama, bilo iz ureda ili od kuće, imajte u vidu da je Vaša veza pouzdana i sigurna.

Naručite odmah

Mali pisači koji štede prostor udovoljavaju svim Vašim potrebama za jednostavnim ispisom.

Naručite odmah

Budite sigurni da koristite originalne ispisne uloške i da ne ugrožavate poslovanje Vas ili Vaših korisnika.

Naručite odmah

Dobre slušalice, kamera i dobar zvučnik osiguravaju nesmetanu komunikaciju. Čak i ako niste fizički prisutni na sastancima, koristeći pravu audio i video opremu, iskusit ćete potpunu kontrolu i prisustvo.

Naručite odmah

Ubrzajte navigaciju i tipkanje pomoću profesionalnih, ergonomskih tipkovnica i miševa.

Naručite odmah

Ostanite povezani uz odgovarajući adapter i docking. Za mobilnost i sigurnost Vaših prijenosnih uređaja, uvijek koristite i odgovarajuću torbu.

Naručite odmah

Uz hardver i stabilnu povezanost, prava kombinacija softverskih rješenja preduvjet je za sigurnost i produktivnost na bilo kojem mjestu, u radu od kuće ili iz ureda.

Naručite odmah

Kontinuirano ažuriramo izbor dostupnih proizvoda. Međutim, dostupnost se može promijeniti u kratkom roku. Rado ćemo Vam ponuditi alternativu. Kontakt:

Kontakt: Prodaja.ALSOCroatia@also.com