1. Back

27.09.2019. -

ALSO je proširio svoju platformu kibernetičke sigurnosti

ALSO već godinama radi s vodećim sigurnosnim prodavateljima kako bi razvio opsežnu platformu kibernetičke sigurnosti. Kao dio ekskluzivne suradnje za kanal, rješenja inteligencije stručnjaka za kibernetičku sigurnost CYE sada se integriraju u platformu i bit će ponuđena preprodavačima putem ALSO-ve trgovine u oblaku.

Integracija rješenja jednog od svjetskih vodećih stručnjaka za kibernetičku sigurnost još je jedna prekretnica za ALSO u izgradnji vlastite platforme kibernetičke sigurnosti. Pružatelj tehnologije već je nekoliko godina radio na razvoju zajedno s glavnim pružateljima sigurnosti, poput Symanteca, Kasperskyja, Sophosa, IBM-a, Microsofta, Cisca i Fortineta. Postojeći asortiman sigurnosti koji je dostupan preprodavačima putem ALSO-ve trgovine u oblaku će biti proširen: ALSO će integrirati CYE-jevu platformu „sigurnosti kao usluge“, pogonjenu najnaprednijom tehnologijom koja kombinira naprednu umjetnu inteligenciju s uslugama pruženima od svjetskih vodećih sigurnosnih stručnjaka, koja pomaže organizacijama usredotočiti se na prijetnje koje su prilagođene njihovim vrstama rizika i površini napada. CYE klijentima pruža značajno poboljšani sigurnosni položaj i automatsko otklanjanje štete diljem njihovih organizacija.

„Kibernetička sigurnost postaje sve važnija u pogledu povećanja korištenja računalstva u oblaku, umjetne inteligencije, Interneta stvari i usluga strujanja“, navodi Gustavo Möller-Hergt, izvršni direktor društva ALSO Holding AG (SIX:ALSN). „Stoga smo godinama radili s vodećim pružateljima sigurnosti kako bi razvili i izgradili opsežnu platformu kibernetičke sigurnosti u svrhu učinkovite podrške našim preprodavačima i njihovim klijentima u uvođenju pojedinačnih obrambenih mjera protiv kibernetičkih napada“.

Trgovačka društva za istraživanje tržišta procjenjuju sveukupno tržište u 2018. na oko 15 milijardi eura i procjenjuju prosječni godišnji rast od osam posto tijekom sljedećih pet godina do oko 23 milijarde eura za zemlje u kojima je ALSO aktivan. Nerazmjeran razvoj (približno 30 posto) očekuje se za sektor oblaka.

Platforma „sigurnosti kao usluge“ inteligencije kibernetičke sigurnosti CYE-ja – HYVER kombinira umjetnu inteligenciju koja uči i prognostičku analitiku s opsežnim globalnim ljudskim stručnim znanjem, pružajući opširnu zaštitu poslovnim infrastrukturama iskorištavanjem stvarnih scenarija napada, upravljanih kontinuiranim procjenama kriznog tima – nadilazeći granice uredbi o usklađenosti kako bi zaštitili poslovne aktivnosti i ključne resurse. Organizacije moraju braniti svoj cjelokupni digitalni otisak od upornih i visoko sofisticiranih kibernetičkih prijetnji, a da pritom ne poremete svoje poslovne procese.

„Integracija CYE sigurnosnih programa daljnji je korak u razvoju naše platforme kibernetičke sigurnosti“, dodaje Möller-Hergt, „ali neće biti posljednji. Nastavit ćemo širiti platformu i dovoditi nove partnere i prodavatelje.“ Ponude platforme kibernetičke sigurnosti bit će dostupne putem ALSO-vih preprodavača od listopada, a u budućnosti također za partnere „platforme kao usluge“ u više od 80 zemalja.

„Kako bi bio predvodnik na bilo kojem tržištu, ključno je uskladiti se s lokalnim stručnim partnerima koji razumiju i našu naprednu tehnologiju i lokalne potrebe klijenata. Oduševljeni smo time što smo uspostavili partnerstvo s ALSO-m, pomoću kojeg ćemo sada proširiti naš doseg na nova europska tržišta“, navodi Reuven Aronashvili, izvršni direktor CYE-ja. „CYE sa zanimanjem iščekuje izazvati konvencionalni model industrije kibernetičke sigurnosti inovativnim rješenjima koja će pomoći ALSO-vim klijentima u otpornosti na rastuće prijetnje.“

Izgradnjom platforme kibernetičke sigurnosti ALSO dosljedno slijedi svoj put kao pružatelj tehnologije. Ona upotpunjuje postojeća platformska rješenja za oblak, Internet stvari i streaming usluge.

Kontakt

Kontakt osoba za sve medijske upite:

Manuela Rost-Hein
+49 151 14040215
manuela.rost-hein@also.com