01.07.2023. - Zagreb

ALSO i Acronis potpisuju strateško partnerstvo

ACRONIS i ALSO šire dodatno suradnju i otvaraju zajedničke prilike za značajan i brz rast. Ovim partnerstvom ojačat će svoju paneuropsku poziciju u 22 zemlje, pružajući kanalu bolji uvid u tržišne prilike, iskustva i zajedničke resurse.

"Pojednostavljenje i bolja otpornost u središtu su tržišne potražnje kada je riječ o kibersigurnosti i zaštiti podataka", objašnjava Denis Cassinerio, viši direktor globalne distribucije u Acronisu. “Acronisova rješenja, zajedno s ALSO-ovim tržišnim mogućnostima i tehničkim kompetencijama, izgrađena su da pruže relevantne prednosti kanalu: poboljšanu sigurnost, optimizaciju troškova i općenito bolje operativno iskustvo. Naš integrirani portfelj kibernetičke zaštite omogućuje partnerima u kanalu da ponude najsuvremenija sigurnosna rješenja. Mogu se osloniti na pojednostavljeni pristup identifikaciji prijetnji, zaštiti, otkrivanju, odgovoru i oporavku od bilo koje cyber prijetnje.”

Acronis i ALSO posvećeni su pružanju najboljeg praktičnog iskustva kanalu i održavanju tehničke zajednice da dobije maksimalnu razinu certifikacije, kao i dijeljenju znanja i iskustava i poslovnih slučajeva. Na temelju ALSO Cloud Marketplacea, obje će tvrtke pomoći u boljem iskorištavanju postojećih vještina za rješavanje sve većih potreba tržišta kibernetičke zaštite. Partneri se mogu osloniti na dubinsku pripremu ALSO resursa i pojednostavljeni pristup identifikaciji prijetnji, zaštiti, otkrivanju, odgovoru i oporavku od bilo kojeg kibersigurnosnog incidenta.

Artjoms Krumins, voditelj grupe CoC Software & Cybersecurity u ALSO, naglašava: “S našom dugoročnom strategijom za razvoj monetizacije svakog jedinstvenog korisnika za kanal, ALSO Cloud Marketplace najbolja je platforma za MSP-ove koji žele pokriti sve potrebe klijenta. Koristeći ALSO Cloud Marketplace kao svoju platformu u oblaku i podatkovno središte, mogu bez napora implementirati, upravljati i računati prilagođena rješenja.”

Za više pojedinosti o portfelju obratite se svom lokalnom prodajnom timu ALSO.

Kontakt

Vaš kontakt za sve upite medija:

Ivona Mihaljević
+ 385 1 3650 780
Ivona.Mihaljevic@also.com