19.05.2022. - Zagreb

Uspješni hibridni ALSO CTV event

Tvrtka sa zadovoljstvom izvještava o sličnom broju sudionika na ovogodišnjem Channel Trends+Visions kao i 2021. – unatoč trendu sve većeg zasićenja od online sastanka. Nakon međunarodnog dijela u četvrtak ujutro uz live streamove iz Varšave, gdje je 200 pozvanih gostiju bilo prisutno na licu mjesta u skladu s konceptom higijene i sigurnosti, 25 zemalja sudionica ALSO svaka je održala lokalne virtualne prezentacije, rasprave i radionice tijekom poslijepodnevnih sesija CTV-a.

Dva vrhunca bile su panel rasprave uživo u Varšavi posvećene središnjim CTV temama XaaS-a i održivosti. U raspravi o XaaS-u, panel se uvjerio ne samo visokom razinom tehničke kompetencije, već i dubokim znanjem o tržištu koje je podijeljeno. U panelu o održivosti, koji je imao vrlo veliku međunarodnu posjećenost, bilo je vidljivo da je kanal prepoznao važnost teme i da je već usred implementacije konkretnih koraka, od proizvodnje do sveobuhvatnih informacija za preprodavače i krajnje kupce.

CCO Dinko Borić zaključuje: “Za ALSO CTV je događaj na kojem smo u mogućnosti pokazati da nismo samo dobavljač tehnologije, već i inicijator i umrežavač. Teme su bile dobro pogođene i aktualne, a partneri i naši zaposlenici mogli su saznati nove informacije i ideje. Sada se veselimo brojnim raspravama koje ćemo voditi s našim klijentima nakon događaja.”

Kontakt

Vaš kontakt za sve upite medija:

Ivona Mihaljević
+ 385 1 3650 780
Ivona.Mihaljevic@also.com