17.03.2022. - Zagreb

Registracija za Channel Trends+Visions je sada otvorena

Moto ovogodišnjeg CTV-a koji će se održati 19. svibnja je “Transform2perform”. Događaj je posvećen velikim transformacijama koje se događaju u ICT industriji.

Ovogodišnje fokus teme su Održivi IT i XaaS. Uz predstavljanje jedinstvenih tehnoloških rješenja posjetioci mogu očekivati i inspirativna ključna predavanja: Gustavo Möller-Hergt (ALSO CEO), Wendy Mars (Cisco predsjednica EMEAR regije) i dvije međunarodne panel rasprave.

Osim toga, posjetitelji mogu pratiti prezentacije zemalja sudionica o temama kao što su virtualizacija i 3D ispis, IoT aplikacije za partnere ili IT infrastruktura budućnosti. Po prvi put, događaj će se održati istovremeno u 25 različitih zemalja u hibridnom formatu.

Kao i uvijek, sudjelovanje na CTV-u je besplatno. Dodatne informacije i formu za registraciju možete pronaći na www.alsoctv.com.

ALSO pozdravlja sve sudionike koji zajedno žele oblikovati budućnost prodajnog kanala.

Kontakt za medije ALSO Croatia:

Ivona Mihaljević
Marketing Manager
E-mail: Ivona.Mihaljevic@also.com

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Switzerland) – je jedan od vodećih providera tehnoloških rješenja za ICT industriju, a trenutačno je aktivan u 28 europskih država te ukupno 143 svjetske države. Godine 2021. neto prodaja ovoga poduzeća sa sjedištem u Švicarskoj, koje zapošljava oko 4000 ljudi, iznosila je 12,4 milijarde eura. Ekosustav društva ALSO oko 120 000 prodavatelja nudi hardver, softver i IT usluge od više od 700 dobavljača u više od 1450 kategorija proizvoda. U duhu kružnog gospodarstva, poduzeće pruža sve usluge, od nabave do obnove, iz jednog izvora.

ALSO ima tri poslovna modela: odjel Opskrba obuhvaća transakcijski raspon za hardver i softver. Odjel Rješenja podržava klijente u pogledu razvoja prilagođenih IT rješenja i aplikacija IoT spremnih za upotrebu. Ponude usluga u oblaku koje se temelje na pretplati za softver i hardver te platforme za kibernetičku sigurnost, IoT, virtualizaciju i umjetnu inteligenciju središte su područja Servis.

Za više informacija posjetite: www.also.com.