1. natrag

12.01.2022. - Zagreb

Novo u ALSO trgovini u oblaku: ponude Managed Security Service Provider društva CrowdStrike

Zaštita podataka općenito, a posebno zaštita intelektualnog vlasništva, jedan je od najsloženijih izazova s kojima se trgovačka društva danas susreću. Digitalna platforma društva ALSO za kibernetičku sigurnost nudi razne aplikacije i usluge koje stručnjacima za sigurnost pomažu pri svladavanju toga zadatka. ALSO kao pružatelj tehnoloških rješenja u svoju trgovinu u oblaku uključio je i predvodnika u kibernetičkoj sigurnosti - CrowdStrike. Platforma u oblaku CrowdStrike Falcon pruža rješenje sa samo jednim izvršiteljem za zaustavljanje proboja, krađe podataka i kibernetičkih napada, pri čemu besprijekorno povezuje ljude, tehnologiju i procese.

Program Managed Security Service Partner društva CrowdStrike pružateljima upravljanih sigurnosnih usluga (MSSP-ovima) nudi rješenje za sigurnost krajnje točke koje njihovim klijentima osigurava visoku razinu zaštite uz jednostavnu implementaciju i upravljanje.

Jan Bogdanovich, viši potpredsjednik za potrošačko poslovanje u društvu ALSO Holding (SIX: ALSN), kaže: „CrowdStrike je dragocjen dodatak našem portfelju rješenja za kibernetičku sigurnost. CrowdStrike uvelike cijeni ALSO trgovinu u oblaku (ACMP) jer ona na jednoj platformi pružateljima usluga nudi sve potrebne alate za usluge nadzora, izrade računa i upravljanja. Uvjereni smo da je to najučinkovitiji način pružanja i upravljanja ponudama za MSSP-ove.”

Proizvodi su dostupni u ALSO trgovini u oblaku (ACMP) za sve zemlje u kojima društvo ALSO posluje.

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Švicarska) jedan je od vodećih pružatelja tehnologije za ICT (informacijska i komunikacijska tehnologija) industriju, trenutno aktivan u 28 zemlja u Europi i u ukupno 94 zemlje širom svijeta putem PaaS partnera. Ekosustav društva ALSO nudi oko 110 000 prodavača hardvera, softvera i IT usluga s više od 700 dobavljača u preko 1340 kategorija proizvoda. U duhu kružne ekonomije, društvo pruža sve usluge od pružanja do obnove iz jednog izvora. Odjel opskrbe obuhvaća transakcijski raspon hardvera i softvera. Odjel za rješenja pruža podršku kupcima u razvoju prilagođenih IT rješenja. Ponuda usluga u oblaku zasnovanih na pretplatama, kao i platformama za cyber sigurnost, virtualizaciju i AI, u središtu su područja usluge. Za više informacija posjetite: www.also.com. Glavni dioničar je Droege Grupa, Düsseldorf, Njemačka.

Droege Group

Grupa DroegeGroup (osnovana 1988. godine) je neovisna savjetodavna i investicijska tvrtka potpuno u obiteljskom vlasništvu. Ta tvrtka djeluje kao stručnjak za prilagođene programe transformacije kojima je cilj povećanje korporativne vrijednosti. Droege Group kombinira svoju korporativnu strukturu koju vodi obitelj i snagu kapitala u poslovni model temeljen na obiteljskom kapitalu. Grupa vrši izravna ulaganja u svoj vlastiti kapital u tvrtkama kćerima i srednje velikim tvrtkama u «posebnim situacijama». Uz načelo «izvršenje - uz poštivanje pravila postupanja» kojim se rukovodi, Grupa je pionir korporativnog razvoja usredotočenog na izvršenje. Droege Group slijedi fokusiranu strategiju ulaganja temeljenu na trenutnim mega-trendovima (znanje, povezivost, prevencija, demografija, specijalizacija, budući rad, Shopping 4.0). Aktivnosti tvrtke određene su entuzijazmom za kvalitetu, inovacije i brzinu. U posljednjih nekoliko godina Droege Group se uspješno pozicionirala na domaćim i međunarodnim tržištima te djeluje u preko 30 zemalja. Više informacija: www.droege-group.com

Kontakt

Vaš kontakt za sve upite medija:

Giorgio Ascoli

giorgio.ascoli@also.com
Martina Ascoli

martina.ascoli@also.com
Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com