1. natrag

18.08.2021. - Zagreb

Startup nagrada: ALSO podržava mlade tehnološke tvrtke

Osmi put za redom, ALSO poziva na prijavu za nagradu ALSO Startup Award. Pozivaju se sve tvrtke koje nude inovacije za IT industriju. Zainteresirane tvrtke mogu se prijaviti do 31. kolovoza. Dobitnici će dobiti pristup i ALSO ekosustavu kako bi potaknuli marketing svojih proizvoda. S više od 110.000 prodavača i u ukupno 90 zemalja širom svijeta, ovo nudi izvrsnu priliku tvrtkama provjeriti koliko su skalabilne sa svojim rješenjem.

ALSO podržava pobjednike s IT podrškom ili radnom snagom u protuvrijednosti do 20.000 eura, ako su potrebni dodatni napori za pokretanje ili poboljšanje pozicioniranja na tržištu. Mlade tvrtke također imaju koristi od aktivnog marketinškog iskustva prodajnih timova. Osim toga, dobivat će stalnu podršku od internih i vanjskih stručnjaka, od ALSO CEO-a do stručnjaka i kupaca ICT industrije.

Kako bi se prijavile za Startup Award, tvrtke moraju poslati business case prezentaciju u kojoj predstavljaju svoj poslovni model i objašnjavaju potencijal i inovativnu moć svoje ideje za IT industriju. Ocjenjivački žiri odabrat će najperspektivnije kandidate, koji će zatim biti pozvani na prezentaciju uživo koja će se održati sredinom rujna. Konačni pobjednici bit će objavljeni krajem rujna.

Gustavo Möller-Hergt, izvršni direktor ALSO Holding AG (SIX: ALSN) naglašava: „S nagradom s jedne strane stvaramo važnu odskočnu dasku za mlade tehnološke tvrtke, što pokazuje iskustvo s pobjednicima prethodnih krugova natjecanja. Osim velike mreže, nudimo im i platformu za izravnu suradnju i mogućnosti prodaje s ALSO dobavljačima i prodavačima ICT -a. S druge strane, ALSO partneri mogu steći konkurentsku prednost marketingom novih inovativnih rješenja. Nagrada je dobitna kombinacija za sve uključene. ”

Zainteresirane tvrtke trebaju poslati svoju prijavu za ALSO Start-Up nagradu izravno na info@also.com koristeći #startupaward.