21.3.2022 - Emmen

Navdihi in rešitve za informacijske tehnologije prihodnosti Registracija za konferenco Channel Trends+Visions je odprta

Letošnji dogodek CTV se bo 19. maja odvijal pod geslom Transform2perform (Preobrazba za uspeh). Dogodek je posvečen velikim spremembam, ki se dogajajo v panogi informacijskih in komunikacijskih tehnologij.

Letošnji osrednji temi so trajnostne tehnologije in zagotavljanje vsega v obliki storitev (XaaS). Poleg edinstvenih vrhunskih tehnologij lahko udeleženci pričakujejo navdihujoč uvodni nagovor Gustava Möllerja-Hergta, izvršnega direktorja podjetja ALSO, pogovor z Wendy Mars, predsednico poslovanja v regiji Evrope, Bližnjega vzhoda, Afrike in Rusije za družbo Cisco, ter dve okrogli mizi z mednarodnimi udeleženci.

Poleg tega se lahko obiskovalci veselijo predavanj iz posameznih sodelujočih držav, na katerih bodo predavatelji pokrivali teme, kot so virtualizacija, tridimenzionalno tiskanje, aplikacije interneta stvari za partnerje ali informacijska infrastruktura za prihodnost. Prvič bo dogodek hkrati potekal v 25 različnih državah v hibridni obliki.

Udeležba na dogodku CTV je kot vedno brezplačna. Dodatne informacije in obrazec za prijavo so na voljo na spletni strani www.alsoctv.com .

ALSO pozdravlja vse udeležence, ki želijo skupaj oblikovati prihodnost partnerskega prodajnega kanala.

Kontakt

Kontakt za vse dodatne informacije:

Beate Flamm
+49 151 61266047
press@also.com