ALSO Cloud Marketplace

Vaša lokalna trgovina s široko izbiro storitev v oblaku in storitev z dodano vrednostjo.

Platforma v oblaku ALSO Cloud je več kot le orodje za samodejno zagotavljanje storitev v oblaku. Je najbolj celovita trgovina v oblaku na trgu in nudi širok nabor možnosti za prodajo, podporo, poročanje in samopostrežno podporo za različne storitve v oblaku.

  1. nazaj

ALSO Cloud Marketplace

Ponudniki storitev v oblaku
Ponudniki storitev s trgovino ALSO Cloud Marketplace svoje storitve hitro in enostavno zagotovijo na tisoče prodajnim partnerjem in njihovim strankam. Prav tako lahko zagotavljanje storitev optimizirajo z vključevanjem strokovnih storitev podjetja ALSO.

Neodvisni ponudniki programske opreme v oblaku (ISV)
Za sodelovanje v trgovini ALSO Cloud Marketplace se lahko prijavijo neodvisni ponudniki programske opreme v oblaku iz vsega sveta, ki svoje storitve zagotavljajo v obliki naročnine. Trg vertikalnih rešitev ali lokalizirane programske opreme se hitro razvija, tako da trgovina ALSO Cloud Marketplace ponudnike programske opreme v oblaku povezuje z več tisoč evropskimi trgovci in njihovimi končnimi kupci.

ALSO Cloud Marketplace
S trgovino ALSO Cloud Marketplace lahko ponudniki storitev v oblaku, ponudniki programske opreme v oblaku in prodajni partnerji v lastnih prilagojenih trgovinah v oblaku združujejo, integrirajo, prilagodijo in upravljajo širok nabor storitev v oblaku. Platforma v oblaku ALSO Cloud avtomatizira življenjski cikel storitev v oblaku od prodaje do obračunavanja. Z njo je mogoče enostavno ustvariti hibridne rešitve, kombinirane s storitvami z dodano vrednostjo, ter tako izdelke popolnoma prilagoditi panožnim zahtevam stranke.

Prodajni partnerji
Prodajni partnerji v lokalni trgovini ALSO Cloud Marketplace združujejo, prodajajo in upravljajo storitve v oblaku, jih povezujejo s svojimi obstoječimi izdelki ter storitvami z dodano vrednostjo. Tako lahko ustvarijo edinstvene hibridne rešitve, ki najbolje ustrezajo trgu, na katerem poslujejo.

Stranke
Uporabljajo rešitve, ki so jih oblikovali in ponudili prodajni partnerji podjetja ALSO.

Uporabniki
Uporabljajo storitve v oblaku, ki jim jih zagotovijo njihovi delodajalci.

Zakaj je ALSO Cloud Marketplace prava izbira za vas?

Prednosti za prodajne partnerje

  • Širok nabor storitev v oblaku. Zagotovite si dostop do številnih visokokakovostnih storitev v oblaku različnih ponudnikov storitev in programske opreme v oblaku.
  • Vse na enem mestu. Združite, prodajajte in upravljajte edinstvene zbirke storitev v različnih kategorijah, za katere na trgu preverjeno velja zanimanje.
  • Storitve z dodano vrednostjo. Izkoristite storitve z dodano vrednostjo podjetja ALSO, kot so finančne storitve in storitve trženja za najhitrejši nastop na trgu in najbolj enostaven vstop na področje storitev v oblaku.
  • Lokalna prisotnost. Izkoristite storitve lokalne trgovine v lokalnem jeziku in valuti, kjer je na voljo tudi lokalna podpora. Prav tako lahko izkoristite poznavanje trga, ki vam ga bo zagotovila lokalna ekipa podjetja ALSO.

Prednosti za ponudnike storitev in programske opreme v oblaku

  • Hitro do prihodkov. Ponudniki storitev in programske opreme v oblaku lahko hitro povečajo svoje prihodke in dosežejo na tisoče lokalnih prodajnih partnerjev in njihovih strank.
  • Hiter nastop na trgu. Svoje storitve lahko hitro postavite v trgovini ALSO Cloud Marketplace ter se osredotočite na trženjske aktivnosti, ki ustvarijo najvišjo vrednost.
  • Zmanjšajte stroške. Za optimizacijo in upravljanje lastnih storitev izkoristite ponudbo storitev ALSO in strokovne storitve podjetja ALSO.
  • Povečajte dodano vrednost. Izkoristite čedalje večje povpraševanje po storitvah v oblaku in s ponudbo vertikalnih ter integriranih rešitev postanite zaupanja vreden ponudnik storitev v oblaku ali ponudnik programske opreme v oblaku.

Kontakt

ALSO Cloud Marketplace
(Slovenija)

Telefon: +386 1 4205534

E-Mail: sales.si@also.cloud

https://also.cloud