Asus

ASUSTeK Computer Inc. ali krajše ASUS je svetovno znani proizvajalec informacijske opreme, ki ponuja prenosne in osebne računalnike, mobilne telefone, monitorje, mrežno opremo, IT komponente ipd. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989 in ima sedež v mestu Taipei na Tajvanu.

ASUS goji strast do tehnologije in inovacij. Sanjajo, si drznejo in si prizadevajo ustvariti lahkotno in veselo digitalno življenje za vse. Vedno iščejo neverjetne ideje in izkušnje – in si prizadevajo, da bi vse neverjetno dosegli..

Republic of Gamers (ROG) je podznamka podjetja ASUS, namenjena ustvarjanju najboljše igralne strojne in programske opreme na svetu. Ustanovljen leta 2006, ROG ponuja popolno linijo inovativnih izdelkov, znanih po zmogljivostih in kakovosti, vključno z osnovnimi ploščami, grafičnimi karticami, prenosnimi računalniki, namiznimi računalniki, monitorji, zvočno opremo, usmerjevalniki in perifernimi napravami.

Za podrobne informacije o cenah in pogojih prodaje pokličite ali pošljite e-pošto ali pa obiščite našo spletno trgovino:

Danijel Nikolić, Področni prodajni skrbnik - Asus
Mobile: +386 51 230 313
E-mail: danijel.nikolic@also.com

Dejan Milenkovič, ASUS računalniki in monitorji
Tel: +386 1 4205 578
Mobile: +386 31 347 672
E-mail: dejan.milenkovic@also.com

Anže Vilar, ASUS periferija, mrežna oprema
Phone: + 386 51 237 278
E-mail: anze.vilar@also.com