OD PRODAJE DO OBRAČUNAVANJA

Trgovina ALSO Cloud Marketplace avtomatizira poslovne postopke računalništva v oblaku

Trgovina ALSO Cloud Marketplace na enem mestu nudi vse, kar potrebujejo partnerji podjetja ALSO. Partnerji lahko preko spletnega vmesnika združujejo, prodajajo in upravljajo storitve v oblaku - od prodaje do obračunavanja. Vključene so naslednje ključne funkcionalnosti:

Orodje za trgovino

Pridružite se lokalni trgovini

ALSO bo izbral storitve v oblaku in rešitve glede na vaše specifične potrebe ter zagotovil, da ustrezajo pogojem. Skupaj z vami izberemo pravo kombinacijo programske opreme in infrastrukture kot storitev ter drugih gradnikov, kot so strojna oprema, podpora in celo zavarovanje ter financiranje.

Orodje za upravljanje storitev

Upravljajte svojo trgovino

Orodje za upravljanje storitev - upravljajte svojo trgovino. Ponudniki storitev lahko enostavno dodajajo in upravljajo svoje storitve v trgovini. Določite parametre storitev, naložite ikone in podporne materialem, izberite, kako in kje zagotavljati storitve, in že ste pripravljeni.

Orodje za prodajo

Ponudbo pripravite v manj kot minuti

Orodje za prodajo - ponudbo pripravite v manj kot minuti. Prodajna ekipa lahko ponudbe za potencialne in obstoječe stranke pripravi že v nekaj sekundah. Preprosto morajo z miško izbrati in potegniti storitve iz trgovine ter prilagoditi njihove parametre. Prodajni partnerji nadzorujejo svojo ponudbo in svojim prodajnim ekipam omogočijo, da uspešno prodajajo hitreje kot kdaj koli prej.

Orodje za zagotavljanje storitev

Enostavno ustvarjajte in upravljajte stranke, uporabnike in storitve

Orodje za zagotavljanje storitev - enostavno ustvarjajte in upravljajte stranke, uporabnike in storitve. Platforma v oblaku podjetja ALSO bistveno poenostavi ustvarjanje in upravljanje strank, uporabnikov in storitev. Prodajni partnerji lahko z intuitivnim uporabniškim vmesnikom popolnoma samodejno zagotovijo in uskladijo storitve. Pri tem jim ni treba skrbeti glede kompleksnosti konfiguracij storitev, medsebojnih odvisnosti ter delovnih tokov.

Orodje za obračunavanje

Učinkovito in enostavno izdajajte račune

Orodje za obračunavanje - učinkovito in enostavno izdajajte račune. V standardnem formatu za elektronsko izmenjavo podatkov združujte podatke za obračunavanje, ki jih samodejno prejmete vsak mesec, podatki za obračunavanje pa so vam ob tem na voljo kadarkoli. Enostavno lahko ustvarite prilagojene cenike s prilagojenimi cenami za posamezne naročnine, kar vam zagotavlja izjemno prilagodljivo obračunavanje.

Orodje za poročanje

Od podatkov do pametnih odločitev

Orodje za poročanje - od podatkov do pametnih odločitev. Poročila lahko v skladu s svojimi potrebami pripravite iz katerihkoli podatkov. Podatke predstavite v intuitivnih grafičnih oblikah, kot so palični, tortni in črtni grafikoni, lahko pa jih tudi izvozite v tabele. Poročila lahko shranite in podatke je mogoče po potrebi izvoziti v orodja za poslovno obveščanje drugih ponudnikov.

Orodje za zagotavljanje podpore

Informacije, ki jih potrebujete, ko in kjer jih potrebujete

Orodje za zagotavljanje podpore - informacije, ki jih potrebujete, ko in kjer jih potrebujete. V celovitem središču za podporo, ki vključuje tudi enostaven sistem za prijavo incidentov, lahko najdete informacije in materiale, potrebne za čim bolj enostavno in učinkovito trženje, prodajo in vpeljavo storitev v oblaku in rešitev.

Orodje za samopostrežno podporo

Že pripravljena storitev za samopostrežno podporo za končne uporabnike

Orodje za samopostrežno podporo - že pripravljena storitev za samopostrežno podporo za končne uporabnike. Prodajni partnerji lahko pod svojo blagovno znamko zagotovijo nabor storitev za samopostrežno podporo za končne uporabnike svojih strank. Možnosti vključujejo ponastavitev gesel, urejanje kontaktnih informacij ter prenos uporabniških navodil in programske opreme.