Portal družbe ALSO za e-učenje o Microsoftovih izdelkih

Portal družbe ALSO za e-učenje je obsežna zbirka znanja, katere namen je partnerjem družbe ALSO pomagati pri učenju in pridobivanju strokovnih znanj o Microsoftovih izdelkih.


Vpis v platformo za e-učenje

Dostop do portala družbe ALSO za e-učenje o Microsoftovih izdelkih

Vedno se začne s prijavo. Portal je ekskluzivno na voljo partnerjem družbe ALSO in dostop do njega je mogoč s poverilnicami za prijavo v spletno trgovino ALSO (webshop) ali tako, da si ustvarite račun.

Če ste se že prijavili v spletno trgovino, dodatna prijava ni potrebna. Tako enostavno je.

Ali še niste partner družbe ALSO?

Postanite partner za oblak in pridobite dostop do spletne trgovine ALSO:
Prijavite se in postanite partner družbe ALSO

Ali ste že partner družbe ALSO? Začnite uporabljati ALSO Cloud Marketplace:
Prijavite se za ACMP

Kaj vas čaka v portalu za e-učenje?

Ogromna količina učne vsebine in gradiv za pripravo na preskuse znanja na enem mestu. Iskanje v portalu je preprosto, tako da boste zagotovo našli pravi tečaj za svojo poklicno učno pot.

Microsoft Learn

Razvijte tehnične spretnosti, po katerih je na trgu veliko povpraševanje, z brezplačno in interaktivno izobraževalno platformo Microsoft Learn.

Vsebina se osredotoča na nadgradnjo vašega znanja na področju priljubljenih Microsoftovih izdelkov, kot so Microsoft Copilot, Microsoft Teams, Azure, Microsoft 365, Power Platform, Microsoft Dynamics in še mnogi drugi

Vsebina družbe ALSO

Izbrali smo vrhunske strokovnjake na tem področju, ki ekskluzivno izvajajo tečaje po meri za partnerje družbe ALSO, s čimer je zagotovljena odzivna učna izkušnja po meri.

Pričakujete lahko koristno gradivo in tečaje, uporabne v resničnih primerih uporabe strank. Tečaji so na voljo v angleščini, nemščini, italijanščini, španščini, francoščini, poljščini, nizozemščini švedščini in drugih jezikih.

Naše možnosti usposabljanja med drugim vključujejo spletna predavanja v živo pod vodstvom inštruktorja, ki segajo od enournih do enodnevnih ali celo podaljšanih 5-dnevnih usposabljanj. Ti tečaji zagotavljajo interaktivno in podrobno učno izkušnjo.

Naši spletni seminarji na zahtevo ponujajo krajše, bolj kompaktne predstavitve, do katerih lahko dostopate kadar koli in ponujajo možnost ponovnega ogleda.

Za celovito in vodeno učenje ponujamo učne poti s povezanimi videoposnetki na zahtevo, tako da vam ni treba iskati posameznih komponent. Raziščite te raznolike poti učenja, prilagojene različnim željam in potrebam, na naši celoviti platformi za usposabljanje.

Začnite razvijati svoje poslovanje v oblaku.

Vpis v e-učenje