Huawei

Huawei Solar se specializira za razvoj in proizvodnjo naprednih fotovoltaičnih (sončnih) rešitev. Podjetje zagotavlja celovite solarne tehnologije, ki vključujejo visoko učinkovite fotovoltaične module in inteligentne inverterske sisteme.
Fotovoltaični moduli podjetja Huawei Solar temeljijo na najnovejših tehnoloških inovacijah, kar omogoča visoko pretvorbo sončne energije v električno energijo. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo optimalno zmogljivost in dolgoročno zanesljivost.
Poleg tega Huawei Solar razvija pametne inverterske sisteme, ki igrajo ključno vlogo pri pretvarjanju pridobljene sončne energije v električno energijo, primerno za uporabo v gospodinjstvih, podjetjih in industriji. Ti inverterski sistemi so opremljeni s tehnološkimi funkcijami, ki omogočajo nadzor, sledenje in optimizacijo proizvodnje sončne energije.
S svojim poudarkom na inovacijah, trajnostni energiji in tehnološki odličnosti Huawei Solar prispeva k razvoju čistejše energetske prihodnosti s povečano uporabo sončne energije.

Za podrobne informacije obiščite našo spletno trgovino ali pošljite e-pošto:

Samo Kraker, Solutions Sales Manager, SMB
Mobile: +386 51 208 139
E-mail: samo.kraker@also.com

Miha Martini, Head of Solutions
Mobile: +386 41 643 132
E-mail: miha.martini@also.com