1. nazaj

Kot ponudnik storitev končnim uporabnikom povezujemo ponudnike storitev in kupce v ITK ndustriji, ter jim zagotavljamo storitve na vseh ravneh vrednostne verige iz enega samega vira. Osnova poslovnih ALSO modelov sta dve kategoriji strank - "ponudniki storitev" in "kupci". Prodajni cikel v IKT industriji je v večini primerov postopek v treh korakih. V prvem koraku ponudniki storitev oskrbujejo ALSO podjetja. V drugem koraku ponujajo zelo raznolik nabor strank, ki v tretjem koraku nudijo storitve končnim kupcem.

Portfelj skupine ALSO vključuje več kot 700 ponudnikov v kategorijah informacijskih in komunikacijskih izdelkov, kot so računalniška oprema, programska oprema in IT storitve, vključno z vsemi vodilnimi na svetovnem trgu. Zaradi neobstoječih učinkov obsega malim in srednje velikim kupcem ponudniki storitev ne zagotavljajo vedno storitev neposredno. V zvezi s tem ALSO prevzame storitve, kot sta podrobna logistika in financiranje. Z oddajanjem teh nalog ponudniku storitev se zmanjša zapletenost in s tem poenostavi dostop do različnih kanalov in regij. Manjši ponudniki storitev, ki nimajo lastne nacionalne organizacije, uporabljajo ALSO za dostop do trga.

Na strani kupcev med naše stranke spadajo trgovci na drobno in e-prodajalci, ki jim zagotavljamo prilagodljivo in pravočasno dostavo blaga prek našega poslovnega modela dobave. Večje stranke, ki iz ekonomskih razlogov oddajajo vloge in procese zunanjim izvajalcem, jih imajo priložnost prenesti s spletne strani ALSO kot modularno storitev. Naslednja zelo pomembna skupina kupcev so prodajalci IT opreme, ki so razvrščeni v prodajalce z dodano vrednostjo in prodajne skupine SMB. Prodajalci z dodano vrednostjo dodajo vrednost standardnim izdelkom, na primer dobavi računalniške opreme z lastno vnaprej nameščeno programsko opremo. Prodajalci SMB, na primer sistemska podjetja za določeno digitalno uporabo, so pogosto IT partnerji podjetij ali vladnih agencij. Ponujamo jim celoten obseg ALSO kompetenc od ponudbe do rešitve in modela "as a service", ki temelji na transakcijah ali porabi.

Postanite partner