1. nazaj

Adobe VIP Marketplace

Enostavno upravljanje storitev Adobe v ALSO Cloud Marketplace

Prihranite čas in povišajte prihodke z enostavnim upravljanjem storitev Adobe vaših strank v ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Adobe VIP Marketplace je zdaj na voljo prodajalcem v ACMP in zagotavlja enostavnost upravljanja trenutnih in prihodnjih strank Adobe.

VIP Marketplace – nov preprost način prodaje Adobe storitev.

Prijavite se v ACMP za ogled ponudbe Adobe VIP
Prenesite vodič o Adobe VIP

Zagotovite si več prihodkov, prihranite čas skrbnikom

Zdaj lahko dostopate do izdelkov Adobe neposredno v ACMP in končnim strankam hitreje zagotovite naročniške licence. Povečajte dobiček svojega podjetja tako, da za stranke nastavite naročnine s samodejnim podaljšanjem, in skrajšajte čas skrbnikov z neposrednim upravljanjem novih in trenutnih strank. Oglejte si glavne prednosti Adobe VIP.

Zagotovite si več prihodkov

Adobe VIP uporablja naročnine s samodejnim podaljšanjem, ki prodajalcem zagotavljajo vir predvidljivega denarnega toka. Če stranka ne želi podaljšati vseh licenc, pred datumom obletnice enostavno znižajte število sedežev v storitvi ACMP. Ali pa izklopite samodejno podaljšanje. Uživajte v uporabi kupljenih licenc do naslednjega datuma obnove.

Uvajanje z enim klikom

Če želite postati nov prodajalec s potrdilom podjetja Adobe, potrebujete samo minuto. Poslovite se od 14-dnevnega začetnega obdobja in neposredno dostopajte do Adobe VIP Marketplace v storitvi ACMP. Preprosto dodelite storitev Adobe Reseller Service svojemu računu in pripravljeni ste na prodajo Adobe izdelkov.

Račun na osnovi dnevne sorazmerne razdelitve

Predvidite svoj denarni tok, saj prejmete račun za število dni, ki so stranki preostali do naslednje obnove. To pomeni, da če imajo vaše stranke do datuma obnove še 244 dni, bodo prejele račun za teh 244 dni vnaprej.

Nemotena izkušnja za stranke

Za končne kupce ne bo nobenih sprememb portala. Vaše stranke bodo še naprej dostopale do iste konzole za skrbnike, kar pomeni, da ne bodo opazile bistvenih sprememb.

Hitro dodajanje licenc

Prvo licenco lahko usposobite že v 10 minutah.

Več informacij o VIP Marketplace pridobite tukaj

VIP Marketplace: Pregled in pogoji (adobe.com)

Enostavna nastavitev za ALSO prodajalce

Če dodate najemnika prodajalca izdelkov podjetja Adobe ter sprejmete pogoje in določila, v dveh minutah pridobite potrdilo za prodajo izdelkov Adobe VIP Marketplace preko ACMP. Kot prodajalec boste vse urejali v ACMP in portala za prodajalce ne potrebujete več.

Dodelite nove sedeže, preselite stranke, upravljajte prihodnja podaljšanja, izklopite ali vklopite obvestila, odpovejte pogodbe itd. Vse to na enem mestu. V videoposnetku si oglejte, kako enostavno je dodati Adobe VIP v tehnološki portfelj.

Migrate VIP to VIP Marketplace

Če že prodajate izdelke Adobe VIP in imate stranke na »starem« portalu za prodajalce, lahko preprosto preselite svoje stranke iz VIP v VIP Marketplace – med ustvarjanjem najemnika organizacije Adobe preprosto vnesite njegovo obstoječo številko VIP. To je enosmeren postopek. Nato bomo podatke stranke preselili z vašega portala za prodajalce v ALSO Cloud Marketplace. Stranke bodo še naprej upravljale stranke v svoji obstoječi konzoli za skrbnike, vi pa boste vse urejali v storitvi ACMP.

VIP vs VIP Marketplace – kaj je razlika?

Izdelki so isti, konzola za skrbnike je ista in podpora je ista, le da boste z VIP Marketplace prihranili čas in živce tako, da boste vse upravljali v storitvi ACMP. Tukaj imate vse na enem mestu:

  • Dodelite sedeže in uporabniki jih nemudoma vidijo.
  • Lažje in hitreje obravnavajte naročila.
  • Avtomatizirajte ročne naloge.
  • Brez dodatnih korakov za ustvarjanje naročil in čakanja na njihovo obdelavo.
  • Vrnite naročilo (v roku 14 dni) z enim klikom.
  • Delajte v istem vmesniku, kot ga že poznate pri Microsoftu in drugih ponudnikih.
  • Imate možnost samodejnega podaljšanja ali da nastavite in shranite zneske prihodnjih podaljšanj.
  • Po potrebi odpovejte pogodbo.
  • Brez potrebe po konzoli za prodajalce in spletnem mestu za licenciranje.
  • Za preostale dni po pogodbi plačate vnaprej.

Imate popoln nadzor in vaše stranke takoj vidijo sedeže, ki jim jih dodelite.

Postanite ALSO stranka že danes

Pri ALSO smo tu, da vas podpiramo. Obrnite se na našo ekipo z vprašanji ali zahtevami
glede Adobe VIP Marketplace ali prenesite naš vodič za več informacij.

P.S.: Ali ste vedeli, da je podjetje Adobe imenovalo ALSO za partnerja leta 2020 za področje EMEA?