1. nazaj


Povečajte sodelovanje s HP in Poly

vaš prehod do izboljšanih hibridnih delovnih rešitev

Izboljšajte hibridno delo zdaj


Povečajte svoj dobiček z dodatki in storitvijo HP Attach

Razširite svojo ponudbo in izboljšajte izkušnjo svojih strank z integracijo dodatkov in storitev HP Attach v njihove strojne rešitve HP. Naša ponudba perifernih naprav HP, ki zdaj vključuje vrhunske poslovne slušalke Poly, vam omogoča izgradnjo celovitih ekosistemov strojne opreme, ki podpirajo vrhunsko zmogljivost v hibridnem delovnem okolju.


Razširite svojo ponudbo

Postanite zaupanja vreden prodajalec

Pripravili smo izbor HP-jevih zunanjih naprav, da bi okrepili vašo rast in utrdili vaš ugled kot zanesljivega celovitega prodajalca. Naša ponudba vključuje:

Dodatna oprema

strankam ponudite najboljšo periferijo, ki je na voljo za takojšen nakup.

Orodja za produktivnost in sodelovanje

Vrhunska prodaja dodatne opreme, ki spodbuja hibridno delo, z našo novostjo poslovnimi naglavnimi slušalkami Poly premium.

Odklenite nagrade z dodatnimi točkami ALSO bonus kluba

Prislužite si bonus klub točke z vsakim naročilom izbranih artiklov, ki vključuje HP-jevo strojno opremo, zunanje naprave in rešitve Poly. Z zbiranjem točk lahko dostopate do širokega nabora ekskluzivnih ponudb, ki izboljšajo vaše nakupno potovanje in vsakemu naročilu dodajo pomembno vrednost.


Začnite pridobivati nagrade


Združite zunanje naprave za popolno HP-jevo izkušnjo

Zagotovite si celovit paket izboljšav HP-jeve strojne opreme, vključno z monitorji, paketi Care Packs in izdelki Poly, s čimer svojim strankam zagotovite vse, kar potrebujejo.

Poenostavite prodajo svoje strojne opreme

Z integrirano prodajo perifernih naprav se vsa dodatna oprema nahaja na prodajnem mestu, kar izboljša prodajno izkušnjo in poveča vaše prihodke. Izberite in promovirajte HP-jevo strojno in periferno opremo ter jo povežite z izdelki podjetja Poly v nepremagljiv paket. Ta sinergija dodatkov in storitev Poly in HP vam omogoča, da dosežete dva cilja hkrati: povečate dobiček in optimizirate zadovoljstvo strank. Poleg tega lahko za prilagojeno pomoč uporabite podporo ALSO.


Nakupujte zdaj in si prislužite bonus klub točke


Pogoji in določila Točke se zbirajo samo za izbrane artikle v ALSO ponudbi.