1. nazaj

Spodbudite rast in razvijte svoje podjetje: Odkrijte partnerski program mySchneider IT

Pripravite svoje podjetje na prihodnost s prilagojeno mešanico orodij, usposabljanj in podpore, ki vam bo pomagala uspeti.

Več informacij

Pripravljanje prihodnosti

Partnerski program mySchneider IT je namenjen ponudnikom IT-rešitev, ki želijo razširiti svoje projektno poslovanje v sektorju podatkovnih centrov, nuditi nove rešitve za stranke in se pripraviti na prihodnost.

Poglobite svoje znanje in izkušnje z rešitvami APC za fizično infrastrukturo, programsko opremo in digitalne storitve z orodji, spodbude, ugodnosti in usposabljanje – vse je zasnovano tako, da vam pomaga spodbuditi večjo rast, ustvariti močnejše poslovne odnose in nuditi strankam izjemno vrednost.

Kaj vas čaka?

Najboljše rešitve po najboljših cenah za vas in vaše stranke, zahvaljujoč preferenčnim in zajamčenim fiksnim cenam.

Različno prodajno in trženjsko gradivo, in tudi subvencije za oglaševanje za spodbujanje povpraševanja na trgu.

Razširjeno strokovno znanje za vas in boljša podpora za vaše stranke z mešanico programov za certificiranje in usposabljanje.

Orodja, konfiguratorji in tehnična podpora, zasnovani za prihranitev časa in hitrejše sklepanje poslov.

Ločite svoje podjetje od drugih

Partnerski program mySchneider IT vam omogoča, da zaščitite posle svojih strank z nudenjem rezervnega napajanja in storitvami upravljanja z energijo. Izstopajte iz množice in:

Omogočite razvoj raznolikih poslovnih modelov

Tristopenjska struktura z več specializacijami, ki prepoznava edinstvene poslovne modele, s prilagodljivostjo pri uresničevanju raznolikih kompetenc.

Poenostavite in povečajte preglednost

Uporabniška izkušnja, ki je podjetju specifična s prilagojenimi posodobitvami stanja zahtev in certifikatov, ki omogoča hitro in učinkovito strateško odločanje.

Zagotovite agilnost za prihodnjo rast

Uskladitev z vodilnimi praksami v panogi za povečanje agilnosti poslovanja za prihodnjo rast in spremembe v kanalu.

Pomagajte pridobiti nove poslovne priložnosti

Ključni dejavniki in časovni načrti omogočajo pridobivanje strokovnega znanja za nove trge ter ohranjanje učinkovitosti in konkurenčnosti na obstoječih trgih.

Ohranjanje praks, ki so osredotočene na kanale

Ohranjanje osnovne obljube APC in politike kanalov za povečanje profitabilnosti partnerjev in zagotavljanje najboljše podpore, omogočanja in izkušnje.

Izkoristite vaše partnerstvo

MySchneider IT Partner Program je dokazana, partnersko usmerjena osnova, ki ima širok nabor prednosti, ki vam pomagajo pri diverzifikaciji in krepitvi vašega edinstvenega poslovnega modela.

Izbirajte med tremi specializacijami in odkrijte široko paleto orodij za poslovno rast, omogočitvenih orodji in virov, ki so tukaj, da vam pomagajo bolje služiti strankam.

Ponudnik IT-rešitev

Pomagajte svojim strankam bolje prepoznati njihove potrebe ter konfigurirati in namestiti IT infrastrukturne rešitve.

Idealno za dobavo IT/edge računalniške infrastrukture, mikro in SMB podatkovna središča.

Ponudnik IT-programske opreme in storitev

Specializirajte se za uvedbo upravljanja življenjskega cikla, vključno z zmogljivostmi za nadaljnjo prodajo, spremljanje in upravljanje okolja.

Kot nalašč za hibridne IT-storitve, upravljanja in spremljanja na mestu uporabe in zunaj njega. .

Ponudnik rešitev za podatkovne centre

Razširite svoje kompetence in se specializirajte o kritični moči in hlajenju. Zagotovite razširljivost omrežja vaših strank in obvladljivost s povečanjem razpoložljivosti, učinkovitosti in delovanja njihove podatkovne infrastrukture.

Primerno za regionalne in srednje/velike poslovne podatkovne centre.

Ste pripravljeni postati partner APC?

Registrirajte se zdaj