Viri za Microsoftove partnerje


Postanite član Microsoft Partner Network

Dvignite svoje poslovanje v oblaku na višjo raven

Ko postanete član Microsoft Partner Network in se vključite v program za partnerje Cloud Solution Provider, lahko dostopate do širokega nabora ekskluzivnih virov in storitev podjetij Microsoft in ALSO ter tako pospešite svoje poslovanje v oblaku.

Usposabljanje in certificiranje

Dostopajte do celovite zbirke možnosti za usposabljanje in certificiranje podjetij ALSO in Microsoft ter nove platforme ALSO za e-učenje, ki vam zagotavljajo tehnično znanje.

Možnosti skupne prodaje

Spoznajte, kako lahko ustvarite donosno prodajno strategijo, usmerjeno k rezultatom, ter razširite svoj doseg in izboljšate poslovanje.

Spodbude

Spoznajte finančne in programske spodbude, ki so zasnovane tako, da vam pomagajo razširiti rešitve in poslovanje.

Pravice za notranjo uporabo

Pridobite dragocene pravice za notranjo uporabo za številne Microsoftove izdelke.

Storitve za prodajo

Dostopajte do širokega nabora storitev in rešitev podjetij ALSO in Microsoft za prodajo, s katerimi lahko pridobite več strank in pospešite poslovno rast.

Povečajte poslovno rast z Microsoftovimi spodbudami

Pridobite skupna sredstva za trženje prek Microsoftovih programov spodbud, ko se vključite v dejavnosti za podporo prepoznavnosti Microsoftovih izdelkov. Ko se prijavite, zaprosite za sredstva podpore prodaji podjetja ALSO, in prejmite nagrado za pomoč strankam pri doseganju njihovih ciljev.

Več o tem

Zagotovite si večjo donosnost s skupno prodajo

Sodelujte v prodaji s podjetjem Microsoft in predstavite rešitve svojega podjetja neposredno strankam prek Microsoftovega komercialnega tržnega prostora. S pomočjo Microsoftove blagovne znamke okrepite zaupanje strank in izboljšajte obstoječe odnose z njimi ter obogatite ponudbe za stranke s specializiranimi storitvami.

Več o tem

Izboljšajte svoje poslovne zmogljivosti s pravicami za notranjo uporabo

Dostopajte do širokega nabora pravic za notranjo uporabo za Microsoftove izdelke in rešitve ter pomagajte svojemu podjetju ustvariti inovativne aplikacije in storitve, ki temeljijo na Microsoftovih izdelkih. Na ta način je vaša organizacija seznanjena z najnovejšo Microsoftovo tehnologijo v oblaku ter lahko učinkoviteje prodaja rešitve v oblaku in poveča poslovne zmogljivosti.

Več o tem

Pospešite strategijo za prodajo s podjetjem ALSO

Ne glede na to, ali želite pritegniti obstoječe stranke ali pridobiti nove – podjetje ALSO vam lahko zagotovi vse, od vznemirljivih kampanj za ustvarjanje potencialnih strank in prilagodljivih sredstev za trženje brez blagovne znamke do sofinanciranih programov in strateških srečanj. Skupaj določimo, ustvarimo in izvedemo vašo strategijo za digitalno trženje. Poleg tega lahko dostopate do še več Microsoftovih virov za prodajo!

Spoznajte načrte podpore podjetja ALSO za prodajo

Oglejte si Microsoftove vire za prodajo

Odkrijte več Microsoftovih virov

Ste pripravljeni, da postanete ALSO Cloud partner?

Sledite trem preprostim korakom:

Postanite član Microsoft Partner Network (MPN)

Pridružite se

Vključite se kot prodajni posrednik v program Cloud Solution Provider

Vključite se

Prijavite se v platformo ALSO Cloud Marketplace

Prijavite se