1. nazaj

Stojala Easy Rack in enote PDU družbe APC

Preprosto. Varno. Razširljivo.

Poenostavite svoj naslednji projekt podatkovnega centra z vrsto stojal in enot PDU, ki jim je enostavno spremeniti velikost, jih prilagoditi in opremiti z dodatki. Od omrežnih omar do strežniških sob in celo celotnih podatkovnih centrov – rešitve s stojali Easy Rack in enotami PDU družbe APC zmorejo vse.

Zakaj izbrati stojala Easy Rack družbe APC?

Stojala so ključen sestavni del vsakega podatkovnega centra. Toda ko gre za načrtovanje projekta, so pogosto le naknadna misel. Z izbiro visokokakovostne in zanesljive namestitve stojala lahko zaščitite drage naložbe v IT in izboljšate postavitev infrastrukture že od samega začetka.

Zakaj izbrati enote za distribucijo energije (PDU) družbe APC?

Povečajte učinkovitost projektov podatkovnih centrov s pravimi rešitvami za distribucijo energije. Zagotovite zanesljivo in učinkovito distribucijo energije po omrežju za vse proračune in načine uporabe.

Več informacij

Izberite stojala Easy Rack in enote PDU družbe APC ter zagotovite trden temelj za IT-infrastrukturo svojih strank.

Odkrijte, zakaj ALSO priporoča stojala Easy Rack družbe APC

Hitra postavitev

Stojala Easy Rack družbe APC so v celoti sestavljena za hitro in enostavno postavitev. Vsako stojalo je opremljeno z izravnalnimi nogami, deljivimi zadnjimi vrati, koleščki in zadnjimi nosilci za dodatno opremo.

Vrhunska zanesljivost

Stojala Easy Rack družbe APC se ponašajo z vzdržljivostjo. Zaradi trpežne konstrukcije so v skladu z industrijskim standardom EIA-310-E in so na seznamu UL, imajo pa tudi standardno 5-letno garancijo.

Prilagodljiva zasnova

Stojala Easy Rack družbe APC ponujajo široko paleto možnosti za ustvarjanje rešitve za shranjevanje po naročilu. Na voljo so v različnih velikostih za vsak način uporabe. Dodajte jim še integrirane enote PDU, upravljanje kablov, police, hladilne sisteme in drugo.

Najboljša zaščita

Stojala Easy Rack družbe APC pomagajo zaščititi naložbe vaših strank v IT z vrsto funkcij za fizično varnost in izbirnimi dodatki, kot so IP-kamere, detektorji vlage in temperature ter pametno brezprekinitveno napajanje.

Oglejte si celotno ponudbo stojal Easy Rack družbe APC v spletni trgovini družbe ALSO.

Kupite zdaj

Stojalo Easy Rack družbe APC za vsak primer

Stojala Easy Rack družbe APC lahko prilagodite vsakemu načinu uporabe IT. Poleg izbirnih stranskih ohišij izbirajte med različnimi višinami, širinami in globinami. Oblikujte prikrojene rešitve za shranjevanje za zaščito kritične infrastrukture v podatkovnih centrov vseh velikosti.

Prilagodite svoj projekt stojala Easy Rack družbe APC

Preberite več o izbirnih dodatkih, ki so na voljo za stojala Easy Rack družbe APC.

Regale, Blenden und Befestigungen

Varnost

Naprava NetBotz Rack Access ponuja popolnoma integrirano, razširljivo rešitev za upravljanje stojala za upravljanje privilegijev za dostop do stojala.

Naprave NetBotz Camera Pod omogočajo zaznavanje gibanja z opozorili za izboljšano zaznavanje vsiljivcev in varnost.

Senzorji Netbotz Sensor zagotavljajo široko paleto možnosti dostopa plug-and-play ter senzorje okolja, ki zagotavljajo popolno sliko IT-okolja strank.

Senzorji temperature in vlage stojala Easy Rack in enote PDU družbe APC natančno spremljajo okolje podatkovnega centra vaših strank, kar vam omogoča vzdrževanje optimalnih pogojev.

Spoznajte, zakaj ALSO priporoča enote za distribucijo energije (PDU) družbe APC

Enota PDU Easy Basic Rack

Več kot le razdelilnik. Enota PDU Easy Rack Basic je zanesljiva in stroškovno učinkovita rešitev za vse proračune in načine uporabe.

Oglejte si celotno ponudbo enot PDU družbe APC v spletni trgovini družbe ALSO.

Kupite zdaj

Ste pripravljeni na vrhunsko rešitev za stojalo in napajanje za podatkovni center?

Oglejte si celotno ponudbo stojal Easy Rack in enot PDU družbe APC v spletni trgovini družbe ALSO.

Kupite zdaj

Imate vprašanja ali potrebujete pomoč?

Za nasvet glede pravilne izbire stojala in možnosti dodatne opreme stopite v stik z lokalno ekipo ALSO.

Stopite v stik z nami