Dell/EMC

Podjetje Dell Technologies Inc. je eden izmed vodilnih ponudnikov IT opreme, ki svojim uporabnikom nudi rešitve tako na področju klientov kot na področju infrastrukture. DELL z nagrajenimi namizni računalniki, prenosniki, 2-v-1 in tankimi klienti, zmogljivimi delovnimi postajami in robustnimi napravami (Rugged), izdelanimi za specializirana okolja, pa tudi monitorji, priklopnimi postajami in varnostnimi rešitvami, omogoča svojim uporabnikom, da dobijo točno tisto, kar potrebujejo za delo tako, tako kot si želijo.

Dell EMC organizacijam omogoča, da posodobijo, avtomatizirajo in preoblikujejo svoje podatkovne centre z uporabo konvergentne infrastrukture, strežnikov, možnostmi shranjevanja in zaščite podatkov. Podjetja z Dell EMC dobijo zaupanja vreden temelj za preoblikovanje svojih informacijskih tehnologij in razvoj novih, boljših načinov dela z uporabo hibridnih oblakov, ustvarjanjem aplikacij, ki temeljijo na oblaku, in rešitvami za velike podatke.

Za podrobne informacije o cenah in pogojih prodaje pokličite ali pošljite e-pošto ali pa obiščite našo spletno trgovino:

Sebastian Petač, Prodajna podpora - Dell/EMC Data Center
Mobile: +386 30 641 434
E-mail: sebastian.petac@also.com

Darko Stjepanović, Področni prodajni skrbnik Dell Klienti
Mobile: +386 68 638 968
E-mail: darko.stjepanovic@also.com

Danijel Nikolić, Področni prodajni skrbnik, Dell Clients • Consumer
Tel.: ++386 51 230 313
E-mail: danijel.nikolic@also.com

Maja Kosta, Podpora prodaji
Tel.: +386 1 4205 577
E-mail: maja.kosta@also.com