Poslovni prenosniki Vostro

Ustvarjeni za mala podjetja z bistvenimi funkcijami, pametno varnostjo in zanesljivo podporo.

Zasnovan za produktivnost

Povečajte produktivnost z najsodobnejšimi procesorji, zasloni proti bleščanju in številnimi priključki za enostavno povezovanje. Poleg tega se lahko zanesljivo povežete s spletnimi kamerami, ki so opremljene s funkcijo časovne redukcije šumov za zmanjšanje slikovnih pik in odpravo vizualnih šumov.

Vgrajena zaščita

Prenosniki Vostro so opremljeni z vgrajenimi varnostnimi funkcijami, namenjenimi zaščiti vas in vaših podatkov. Funkcije, kot so obnovitev operacijskega sistema, izbirni čitalnik prstnih odtisov in operacijski sistem Windows 11 z vgrajeno protivirusno zaščito, poskrbijo za vašo varnost.

Potopite se

Delajte bolj udobno na zaslonu Vostro s tehnologijama ComfortView ali ComfortView Plus s certifikatom TÜV Rheinland, ki pomagata zmanjšati škodljive emisije modre svetlobe in optimizirata udobje za oči.


Trajnostno zasnovani in pakirani

Dell Vostro portfelj vključuje izdelke, ki so registrirani po standardu EPEAT* in imajo certifikat ENERGY STAR 8.0. Z vsako generacijo Dell povečuje uporabo trajnostnih materialov v izdelkih in embalaži. Izdelki Vostro so izdelani iz do 13,6 % reciklirane plastike (PCR) in dobavljeni v embalaži, ki je izdelana iz do 94 % recikliranih ali obnovljivih materialov.

Izberite si svoj model