1. nazaj

Izvedba. Varnost. Poenostavljen IT.

Strežniki DELL PowerEdge TOWER so izdelani za reševanje izzivov sodobnega pisarniškega okolja. Tower strežniki, ki jih odlikujejo tiha, nemoteča akustika in kompaktna oblika, so na voljo v konfiguracijah z enim pondožjem (one-socket) za vsakodnevne poslovne aplikacije ter z dvema Podnožjema (two-socket) za naprednejše računalništvo, virtualizacijo in delovne obremenitve, ki zahtevajo veliko energije. Vsi TOWER strežniki so enostavno nameščeni, upravljani in avtomatizirani z orodji Dell EMC OpenManage.

Ustvarjeni za pomoč pri inovacijah, prilagajanju in rasti

Najnovejši rack strežniki DELL PowerEdge so zasnovani za reševanje najzahtevnejših delovnih obremenitev ter delujejo samostojno in v sodelovanju v vseh okoljih IT. V kombinaciji z integriranim sistemom za upravljanje IT OpenManage vključujejo strežniki PowerEdge rack doslej najzmogljivejše funkcije za avtomatizacijo in poročanje, ki omogočajo osredotočanje na rast podjetja.

DELL PowerEdge podaljšanje garancij

Podaljšajte ali nadgradite garancijo DELL strežnikov in poskrbite za njihovo nemoteno delovanje. Izbirate lahko med nadgradnjami in podaljšanji Basic, PRO Support in ProSupport 4 Hours Mission Critical garancij v trajanju enega, treh ali pet let. V primeru, da bi želeli podaljšanje garancije, ki je prilagojeno vašim potrebam, kontaktirajte našo ekipo ki bo pripravila ponudbo za podaljšanje garancije prilagojeno vam.

Preverite ponudbo