1. nazaj

Zakaj bi izbrali enote APC Easy Rack?

Stojala so temelj podatkovnega centra. Nosijo in ščitijo dragocene naložbe v IT-opremo in zagotavljajo široko ponudbo prilagodljivih rešitev za izboljšanje namestitve infrastrukture. Žal pa so pri načrtovanju projektov prepogosto pozabljena.

Izberite enote APC Easy Rack in poskrbite za preprosto, hitro, enostavno in prilagodljivo uporabo stojala IT. Zgradite močan temelj za infrastrukturo strank in zagotovite široko ponudbo prilagodljivih in enostavnih stojal za omrežne omare, strežniške sobe in celotne podatkovne centre.

Hitra in enostavna uporaba

Enote APC Easy Rack so ob dobavi v celoti sestavljene in opremljene s koleščki, izravnalnimi nogami, deljenimi zadnjimi vrati in zadnjimi nosilci za dodatno opremo za hitro namestitev in uporabo.

Vrhunska zanesljivost

Enote APC Easy Rack se ponašajo z visokokakovostno konstrukcijo in vzdržljivostjo. Izdelane so v skladu z industrijskim standardom EIA-310-E in so na seznamu UL, imajo pa tudi standardno 5-letno garancijo.

Prilagodljivost

Enote APC Easy Rack lahko razširite in prilagodite s široko ponudbo možnosti, vključno z enotami PDU, upravljanjem kablov, policami in hlajenjem.

Zaščitite pomembne stvari

Zagotovite strankam namestitev njihovih IT-naložb na stojala, kjer bodo varno zaščitene z varnostnimi funkcijami in izbirno dodatno opremo, kot so Smart UPS, kamere IP ter detektorji temperature in vlage.

Stojalo Easy Rack za vsak primer

Enote APC Easy Rack so na voljo v različnih višinah, širinah in globinah ter z izbirnim stranskim ohišjem, zato jih lahko prilagodite vsaki IT-opremi. Rešitve Easy Rack so na voljo v različnih standardiziranih oblikah, ki zagotavljajo varno zaščito infrastrukture v podatkovnih centrih vseh velikosti.

Kupite zdaj

Možnosti rešitev Easy Rack

Zagotovite si pregled razpoložljive izbirne dodatne opreme za rešitve APC Easy Rack.


Police, stranice in pritrdilni elementi

Napajanje in zaščita

Serija enot Easy Rack PDU zagotavlja distribucijo električne energije, ki je enostavna za namestitev in uporabo ter primerna za vsak žep in namen.

Serija enot APC Smart-UPS omogoča pametno in učinkovito zaščito omrežnega napajanja za strežnike, prodajna mesta, usmerjevalnike, stikala, zvezdišča in druge omrežne naprave.

Varnost

Omara NetBotz Rack Access je popolnoma integrirana, prilagodljiva rešitev za upravljanje stojala, ki omogoča prednosti za nadzor dostopa do stojala.

Naprave NetBotz Camera Pods omogočajo zaznavanje gibanja in napredno opozarjanje za izboljšano zaznavanje vsiljivcev in varnost stojal vaših strank.

Naprave Netbotz Sensors ponujajo široko paleto možnosti dostopa plug and play ter senzorje okolja, ki zagotavljajo popolno sliko IT-okolja stranke.

Senzorji temperature in vlage enot APC Easy Rack PDU natančno spremljajo okolje podatkovnega centra vaše stranke, kar vam omogoča vzdrževanje idealnih pogojev.

Ste pripravljeni na bolj enostavno in hitrejšo uporabo stojala? Oglejte si celotno ponudbo enot APC Easy Rack s cenami in razpoložljivostjo v spletni trgovini ALSO Webshop.

Imate vprašanja oz. potrebujete pomoč?

Za nasvet glede pravilne izbire stojala in možnosti dodatne opreme za vaš naslednji projekt stopite v stik z lokalno ekipo podjetja ALSO.

Stopite v stik z nami