16.4.2024 - Ljubljana

NOVO! LENOVO YOGA PRO 9 - Odklenite svojo kreativnost in produktivnost

1. Moč:

Lenovo Yoga Pro 9 Gen 9 ne prinaša samo običajne izkušnje prenosnika. Z najnovejšimi procesorji Intel® Core™ Ultra, premika meje vaše ustvarjalnosti. S tehnologijo Lenovo X Power vam omogoča, da dosežete več kot kdajkoli prej.

2. Učinkovitost:

Z Lenovo AI Engine+ in namenskim čipom za obdelavo UI, strojno učenje postane vaš najboljši sodelavec. Yoga Pro 9 dinamično optimizira procesorsko moč, podaljšuje življenjsko dobo baterije in izboljšuje učinkovitost hlajenja, kar vam omogoča, da dosežete več v krajšem času. Z visoko zmogljivo baterijo, ki se napolni v hipu s funkcijo Rapid Charge Express, pa vam nikoli ne bo zmanjkalo moči.

3. Ustvarjalnost:

Revolucionarni Creator Zone, funkcija programske opreme za Lenovo Yoga, vam omogoča, da svoje zamisli uresničite z lahkoto. S sposobnostjo pretvorbe besedila v sliko in intuitivnim upravljanjem, je to vaša oaza inovacij.

4. Svetlost in barve zaslona:

S 16-palčnim zaslonom PureSight Pro in tehnologijo Mini-LED boste videli svet v popolnoma novi luči. Vsaka slika, opremljena z več kot 1600 območij zatemnitve Mini-LED, zajame intenzivne kontraste, spektakularno jasne podrobnosti HDR in navdušujoče gladke poteze, zahvaljujoč hitrosti osveževanja do 165 Hz.

5. Grafika:

Z močjo NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40xx ali Intel® Arc™ grafike, vaši virtualni svetovi postanejo resničnost. Uživajte v visoki ločljivosti in gladkih potezah, kjerkoli že ste.

6. Premium izkušnja:

Z štirimi studijskimi mikrofoni z odpravljanjem šumov, zvočniki Dolby Atmos® in intuitivno tipkovnico Yoga, je Lenovo Yoga Pro 9 popolna izbira za vsakodnevne naloge.

Lenovo Yoga Pro 9 Gen 9 - vaša pot do večje produktivnosti, ustvarjalnosti in trajnosti.

VIDEO PREDSTAVITEV: TUKAJ

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA: TUKAJ

ALSO SPLETNO NAROČILO: TUKAJ

Kontakt

Kontakt za vse dodatne informacije:

Eric Petrovic
+386 51 200 679
eric.petrovic@also.com