27.5.2022 - Ljubljana

Uspešen hibridni dogodek CTV podjetja ALSO

Podjetje ALSO z veseljem poroča, da je bil letošnji dogodek Channel Trends+Visions podobno dobro obiskan kot tisti iz leta 2021, čeprav so ljudje čedalje bolj naveličani spletnih srečanj. Po mednarodnem delu v četrtek dopoldne s prenosi v živo iz Varšave, kjer je bilo na kraju samem v skladu s konceptom higiene in varnosti prisotnih 200 povabljenih gostov, je 25 sodelujočih držav ALSO v popoldanskem delu dogodka CTV izpeljalo lokalne virtualne predstavitve, razprave in delavnice.

Vrhunca dogodka CTV sta bili okrogli mizi v živo v Varšavi, posvečeni osrednjima temama: zagotavljanje vsega v obliki storitev (XaaS) in trajnost. Razprava o XaaS ni prepričala le z visoko ravnjo tehnične usposobljenosti, temveč tudi s poglobljenim tržnim znanjem, ki so ga prikazali udeleženci. Na okrogli mizi o trajnosti, ki je imela zelo visoko mednarodno udeležbo, je bilo očitno, da je partnerski kanal prepoznal pomen te teme in že uvaja konkretne ukrepe, ki segajo od proizvodnje do celovitih informacij za prodajalce in končne stranke.

Direktor Primož Šabec je konec dneva povzel: »Za podjetje ALSO je CTV dogodek, na katerem lahko pokažemo, da nismo le ponudnik tehnologije, temveč tudi pobudnik in povezovalec, ki spodbuja izmenjavo mnenj. Teme so zadele utrip trenutka, partnerji in tudi naši zaposleni pa so pridobili nove informacije in ideje. Zdaj se veselimo številnih pogovorov, ki jih bomo imeli s strankami po tem dogodku.«

Tudi tisti, ki so konferenco CTV zamudili, se lahko prijavijo na spletni strani www.alsoctv.com . Platforma bo odprta do 31. maja in omogoča dostop do vseh pomembnih predstavitev, vključno z uvodnim nagovorom izvršnega direktorja Gustava Möllerja-Hergta in obema okroglima mizama.