1. nazaj

4.5.2022 - Emmen

Dogodek podjetja ALSO dne 19. maja 2022

Na okroglih mizah bodo sodelovali priznani udeleženci

Na dogodku Channel Trends+Visions 2022 se bomo posvetili spremembam v industriji IKT – ključni temi mednarodnega dogodka podjetja ALSO Holding AG sta trajnost na področju IT in prihodnost modela vsega kot storitev (XaaS), o katerih bomo razpravljali z različnimi skupinami distribucijskih partnerjev.

Težko pričakovani dogodek: CTV bo potekal 19. maja. Zjutraj bo potekal dogodek v hibridni obliki, ki ga bomo centralno iz Varšave oddajali v 25 različnih držav. Popoldne bodo lokalnim partnerjem na voljo različni programi v njihovem jeziku. Na predstavitvah in skupnih razpravah bodo udeleženci razpravljali o spremembah v industriji IKT in o tem, kateri trendi, nove smeri in priporočila za ukrepanje izhajajo iz tega.

CTV bo potekal v interaktivni obliki. Mednarodno publiko vljudno vabimo k spremljanju glavnih tem, okroglih miz in delavnic, hkrati pa tudi k sodelovanju in ustvarjanju lastnih prispevkov. Poleg predstavitev uglednih predstavniki na področju IKT ter predavanj specialistov se udeleženci lahko veselijo tudi dveh mednarodnih krogov razprav:

V skupni razpravi »Trajnostna informacijska tehnologija« (Sustainable IT) bo izvršni direktor podjetja ALSO, Gustavo Möller-Hergt, razpravljal s Pierrom Dutangom (APC), Davidom Rozziom (HP), Fiono O'Brien (Lenovo) in Joacimom Damgardom (Microsoft) o tem, kako lahko tehnologija IT prispeva ne samo k zmanjšanju odtisa CO2 podjetij. Vodilni v industriji razmišljajo vnaprej in bodo razpravljali tudi o pomenu varnosti podatkov ali družbene zavezanosti kanala.

Jan Bogdanovich, ki je v družbi ALSO Holding AG SVP Consumptional Business, bo udeleženec skupne razprave o XaaS, kjer bo razpravljal skupaj z Maciekom Szczesniakom (HPE) in Olafom Lesniakom iz podjetja Alterity, ki je med drugim tudi poljski prodajalec rešitev z dodano vrednostjo. Bogdanovich: »Z XaaS lahko podjetja bistveno zmanjšajo svoje operativne stroške, hitreje dostopajo do novih tehnologij in pridobijo boljši nadzor nad svojo infrastrukturo IT. Ponudbe postajajo vedno bolj raznolike in zagotavljajo široko paleto izdelkov, orodij in tehnologij, tako da so na voljo rešitve za vsakogar. Skoraj vsaka funkcija IT se lahko nastavi in proda kot storitev. Če se pametno uporablja, zagotavlja pravo dodano vrednost tako za prodajalce kot tudi za končne stranke.«

Zainteresirani se lahko brezplačno prijavijo na naslovu www.alsoctv.com . Podjetje ALSO se veseli gostitve vseh udeležencev, ki želijo skupaj z nami oblikovati prihodnost kanala.

Kontakt

Kontakt za vsa vprašanja medijev:

Beate Flamm
+49 151 61266047
press@also.com