1. nazaj

4.10.2021 - Ljubljana

ALSO v Sloveniji predstavlja nov program zvestobe za svoje stranke

S programom ALSO Bonus Club zvestoba prinaša še več nagrad. Program bo od 30. septembra 2021 dalje na voljo na Češkem, Slovaškem, Hrvaškem in v Sloveniji. Stranke lahko z njim v ALSO spletni trgovini bonus točke zbirajo z nakupom izdelkov različnih ponudnikov, predstavljenih v programu Bonus Club. Te točke lahko nato porabijo za več kot 1200 različnih nagrad, ki so na voljo v trgovini z darili ALSO Bonus Club.

»S svojim programom zvestobe se želimo svojim strankam zahvaliti za njihovo zaupanje v poslovanje z nami,« je povedal Niek von Reth, direktor digitalne prodaje v podjetju ALSO. »Odzivi naših strank na program so zelo pozitivni in število registracij za program Bonus Club stalno raste.« Pobudo, ki se je po uvedbi v prvi državi leta 2019 izkazala za zelo uspešno, trenutno izkoriščajo stranke v 17 državah. Ustrezne izdelke in informacije o tem, koliko bonus točk je mogoče pridobiti z njihovim nakupom, lahko stranke enostavno pridobijo v spletni trgovini ALSO.

Program pa ne ponuja le zelo privlačnih promocijskih akcij, temveč prodajalcem zagotavlja prilagodljivost pri izkoriščanju bonus točk, saj jih lahko porabijo takoj ali pa jih zbirajo ter kasneje porabijo za darila z večjo vrednostjo. Stranke v državah, kjer je program že na voljo, so nad izkušnjo navdušene: »Super je združevati nakupe in nato za to prejeti darila. Bonus Club mi je zelo všeč,« pravi Sylwester Karczmarczky, izvršni direktor podjetja NOTEBOOKI.PL.

Sodelovanje je izredno enostavno. Stranke podjetja ALSO lahko z brezplačno registracijo postanejo člani programa Bonus Club. »Trdo smo delali, da bi bil ta privlačni program na voljo tudi slovenskim strankam in zelo veseli smo, da smo ga uspešno predstavili še pred začetkom zimskega obdobja, ko se prodaja močno poveča,« je povedal Primož Šabec, direktor podjetja ALSO Technology Ljubljana. »Še naprej si bomo prizadevali razvijati ta program in nudili nove privlačne promocijske akcije, s katerimi bomo okrepili svoje odnose in poslovna partnerstva s ponudniki.«

Več informacij o programu ALSO Bonus Club in registraciji