1. nazaj

26.8.2021 - Emmen

Nagrada za zagonsko podjetje: ALSO podpira mlada tehnološka podjetja

ALSO že osmič poziva mlada podjetja k prijavi na natečaj za nagrado ALSO Startup Award. Vabljena so vsa podjetja, ki razvijajo inovacije v panogi informacijskih tehnologij, zainteresirana podjetja pa se lahko prijavijo do 31. avgusta.

Zmagovalci si bodo zagotovili dostop do ekosistema podjetja ALSO, s pomočjo katerega bodo lahko spodbudili trženje svojih izdelkov. Ekosistem sestavlja več kot 110.000 prodajalcev v skupno 90 državah in tako predstavlja odlično priložnost, da preizkusijo razširljivost svojega poslovanja. ALSO lahko zmagovalce podpre z informacijskimi tehnologijami ali kadri v vrednosti do 20.000 EUR, če je treba v predstavitev izdelka ali izboljšanje tržnega potenciala vložiti še dodatne vire. Mladim podjetjem koristi tudi aktivno trženje, ki ga zagotavljajo izkušene prodajne ekipe. Deležna bodo tudi stalne podpore internih in zunanjih strokovnjakov, kar vključuje tako izvršnega direktorja družbe ALSO kot strokovnjake za področje informacijskih in komunikacijskih tehnologij ter kupce.

Za prijavo na natečaj za zagonska podjetja Startup Award morajo podjetja pripraviti predstavitev poslovanja, v kateri predstavijo svoj poslovni model in razložijo potencial ter inovacijski vpliv svoje zamisli na panogo informacijskih tehnologij. Strokovna žirija bo izbrala najbolj obetavne kandidate, ki bodo nato povabljeni na predstavitev v živo, ki bo v sredini septembra potekala virtualno. Končni zmagovalci bodo razglašeni konec septembra.

Gustavo Möller-Hergt, izvršni direktor podjetja ALSO Holding AG (SIX: ALSN), je poudaril: »Z nagrado po eni strani ustvarjamo pomembno odskočno desko za mlada tehnološka podjetja, kar so nam pokazale izkušnje z zmagovalci natečajev iz preteklih let. Poleg velikega omrežja jim nudimo platformo za neposredno sodelovanje in odpiranje prodajnih priložnosti s pomočjo partnerskih ponudnikov in prodajalcev tehnologij. Po drugi strani pa lahko partnerji družbe ALSO pridobijo konkurenčno prednost s trženjem novih inovativnih rešitev. Nagrada tako zagotavlja koristi vsem sodelujočim.«

Kontakt

Kontakt za vsa vprašanja medijev:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com