1. nazaj

29.7.2021 - Emmen

Citrix in ALSO omogočata delo na daljavo v Vzhodni Evropi

Družba ALSO bo distribuirala izdelke Citrix kot ekskluzivni zastopnik za tradicionalno prodajo licenc v Bolgariji, Moldaviji, Romuniji in na zelo pomembnem poljskem trgu. Kot ponudnik tehnologij v oblaku podjetje dosega vse vzhodnoevropske države: Albanijo, Bolgarijo, Kosovo, Hrvaško, Severno Makedonijo, Moldavijo, Poljsko, Romunijo, Srbijo, Slovenijo, Slovaško, Češko in Madžarsko.

»Naši partnerji vedo, da je bolj kot kdaj koli prej ključnega pomena, da preobrazijo in preoblikujejo svoje poslovanje. Partnerstvo z družbo ALSO nam in našim partnerjem zagotavlja storitve z resnično dodano vrednostjo, ki nam bodo omogočile, da izboljšamo dobičkonosnost in uresničimo nove tržne priložnosti v Vzhodni Evropi,« pravi Pilkku Aasma, Citrixov podpredsednik prodaje prek partnerjev v regiji EMEA.

Brez možnosti dela na daljavo ne bi bilo mogoče uresničiti »nove normale«, ki med pandemijo varuje in ščiti zdravje nas samih, naših sodelavcev, poslovnih partnerjev in družin. V hibridni prihodnosti naslednje normale bo delo na daljavo še naprej ključnega pomena za številna podjetja. Izdelki Citrix pri tem igrajo pomembno vlogo. Citrix Workspace omogoča oddaljen dostop do vseh poslovnih aplikacij in podatkov na osrednji platformi. Z virtualnimi aplikacijami in namizji Citrix Virtual Apps and Destkops je ta dostop mogoč iz kateregakoli operacijskega sistema ali mobilne naprave. Storilnost in udobje uporabnikov, zanesljivost in varnost so na voljo v virtualnem okolju, kar je za podjetja in zaposlene trenutno najbolj pomembno.

Vse te možnosti poosebljajo tisto, za kar si prizadevata tako Citrix kot ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Lahko razumljiva navodila za uporabnike in hiter začetek dela prodajalcem omogočajo, da neposredno vstopijo v privlačen svet poslovanja v oblaku, kjer se ponujajo rešitve v obliki storitev. Aplikacije je mogoče virtualno namestiti, gostovati in upravljati, uporabo je mogoče avtomatizirati in nato porabo obračunavati na podlagi posameznih delovnih postaj. Zaradi tega je AMCP optimalna platforma za trženje izdelkov Citrix.

Gustavo Möller-Hergt, izvršni direktor podjetja ALSO Holding AG (SIX: ALSN), je povedal: »Pričakujemo, da bo trg v Vzhodni Evropi dosegel vrednost 30 milijard EUR in nato do leta 2023 rasel za 2,7 odstotka. Številne vzhodnoevropske države in njihova podjetja so zelo odprta za digitalizacijo in so že pred pandemijo razumela priložnosti, ki jih prinaša. S ponudbo rešitev Citrix lahko temu zelo privlačnemu trgu v pravem trenutku ponudimo prave izdelke.«

Kontakt

Kontakt za vsa vprašanja medijev:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com