1. nazaj

21.6.2021 - Emmen

Skupina ALSO uvrščena na seznam 50 globalnih vodilnih ponudnikov inovacij na spletnem mestu bloomberg.com

Spletni medij Bloomberg.com je družbo ALSO Holding AG predstavil v okviru projekta 50 globalnih vodilnih podjetij (50 Global Leaders), ki ga je pripravil v sodelovanju s podjetjem TBD Media Group. Video, pripravljen posebej za to priložnost, prikazuje, kako podjetje sodeluje s strankami, da jim pomaga izboljšati vsakodnevno delo in življenje. Pri tej preobrazbi ključno vlogo igrajo digitalne platforme in rešitve v oblaku.

Seznam 50 Global Leaders na spletnem mestu bloomberg.com predstavlja 50 inovativnih podjetij iz vsega sveta, ki so si priborila vodilni položaj na svojem področju. Serija dokumentarnih video posnetkov sledi sloganu »Vodi za spremembe« in prikazuje, kako se ta podjetja in njihovi vodilni delavci soočajo z izzivi današnjega časa ter pomagajo prihodnost oblikovati na trajnosten način. Skupina ALSO skupaj s svojim ekosistemom, ki ga sestavljajo dobavitelji in prodajalci informacijskih rešitev ter storitev, spodbuja digitalizacijo ter podjetjem in družbi pomaga pri trajnostni in donosni rasti.

Lep primer teh prizadevanj je internet stvari. Kmalu bo prisoten v vsaki pisarni in v vseh tovarnah. S povezovanjem pametnih naprav bodo lahko podjetja svoje pisarne preobrazila v sodobna delovna mesta. Da bi rešilo ta izziv, je začelo podjetje Medialine Group uporabljati rešitev Workplace+ podjetja ALSO. S pomočjo tipal in varne ter razširljive platforme za internet stvari je optimiziralo izkoristek pisarniških prostorov. Na ta način je skupina Medialine Group zmanjšala stroške, povečala zmogljivost in izkoriščenost pisarniških prostorov ter storitev Workplace+ ponudila tudi svojim strankam.

Tudi rešitve v oblaku podjetjem ponujajo nešteto prednosti, kot so razširljivost, prilagodljivost, transparentnost stroškov in nadzor nad njimi, saj uporabniki plačajo samo tisto, kar resnično potrebujejo. To so prednosti, ki jih podjetje aConTech izkorišča s svojo ponudbo rešitev v obliki storitev. Partnerstvo s podjetjem ALSO je družbi omogočilo, da je v nekaj mesecih uspešno razširila mednarodno prisotnost, številne prednosti pa prinaša tudi obsežni ekosistem skupine ALSO.

To sta le dva konkretna primera, kako ALSO podjetjem pri digitalizaciji pomaga s tržno zanimivimi izdelki in storitvami. Gustavo Möller-Hergt, izvršni direktor podjetja ALSO Holding AG (SIX: ALSN), opisuje, kaj žene uspeh podjetja: »Cilj vsakega podjetja je ustvarjati vrednost za svoje deležnike. To vključuje tako stranke kot delničarje ter družbo na splošno. Združiti moramo poslovni uspeh in družbene koristi. Uporaba tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja vseh ljudi - to je cilj podjetja ALSO in hkrati temelj naših podjetniških aktivnosti.«

Kontakt

Kontakt za vsa vprašanja medijev:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com