1. nazaj

20.4.2021 - Emmen

New2Next: Doživite digitalno prihodnost na dogodku ALSO CTV

Družba ALSO že četrtič od začetka pandemije gosti povsem virtualni dogodek: mednarodno konferenco Channel Trends+Visions 2021. Pod sloganom New2Next se bo ta dan osredotočil na spremembe. Vrhunska zasedba govorcev sega od predstavnikov znanih ponudnikov tehnologij, kot so Microsoft, HP ali Epson, do iskalca trendov Raphaela Gielgena iz podjetja Vitra, predavatelja o umetni inteligenci Thomasa Terneyja, newyorškega pionirja na področju podcastov Christopha Magnussena ter Gustava Möller-Hergta, izvršnega direktorja družbe ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

Osrednje točke konference obravnavajo teme, ki ne zadevajo le panoge informacijskih tehnologij. Kako se spoprijeti z novo »oddaljeno resničnostjo«? Kako lahko prodajni partnerji uporabijo koncept zagotavljanja izdelkov in rešitev v obliki storitev, da bi utrli pot proizvodnim procesom, podprtim z oblakom, in virtualnim omrežjem za upravljanje podjetij ter hkrati poskrbeli za dolgoročno uspešnost informacijskih podjetij? Ali lahko priložnosti, ki nam jih ponuja internet stvari, izkoristimo za izboljšanje delovnih mest in prispevek k boju proti pandemiji? Kako lahko učinkovito zaščitimo podjetja in posameznike pred valom računalniškega kriminala? Je umetna inteligenca pripravljena, da iz abstraktnega koncepta postane tržno zanimiv izdelek?

Celoten dan bo posvečen temam, ki obravnavajo ta in številna druga vprašanja, povezana z informacijsko tehnologijo, trajnostjo in novimi delovnimi okolji. Poleg tega bodo priznani proizvajalci in ponudniki programskih rešitev udeležencem predstavili nove izdelke in tehnologije. In ker konferenca vedno živi od srečanj, bodo zaposleni partnerjev in podjetja ALSO ves dan na voljo za vprašanja, razprave in pogovore.

Konferenca bo potekala 19. maja od 9.00 do 17.00 ure, odprl pa jo bo Gustavo Möller-Hergt z uvodnim nagovorom. Ključni prispevki bodo v živo potekali med 9.00 in 10.00 uro ter med 14.00 in 15.00 uro. Prijava na brezplačni dogodek je mogoča kadar koli na spletni strani www.alsoctv.com Podrobna agenda bo na voljo v kratkem.

Kontakt

Kontakt za vsa vprašanja medijev:

Nataša Purgaj
+386 31 654 422
natasa.purgaj@also.com