1. nazaj

16.3.2021 - Ljubljana

Channel Trends+Visions 2021: »New2Next« - ALSO predstavlja prihodnost

Najpomembnejša letošnja evropska konferenca v panogi IKT bo virtualna izkušnja z obetavnim sloganom, ki se glasi »New2Next«. Za novo realnost, v kateri živimo od lanskega leta, je značilna komunikacija na daljavo. In prav informacijska tehnologija igra ključno vlogo pri zagotavljanju povezanega dela od doma. Ob tem je nekaj gotovo: v času po pandemiji, torej v naslednji normali, bodo stvari prav tako potekale na daljavo. ALSO na konferenci CTV 2021 raziskuje, katere tehnologije, platforme in ekosistemi bodo oblikovali to obdobje.

19. maja bodo priznani proizvajalci strojne in programske opreme ter ponudniki storitev predstavili svojo ponudbo rešitev za virtualni svet. Predstavljene bodo tudi celovite rešitve na področjih, kot so računalništvo v oblaku, računalniška varnost, internet stvari, virtualizacija in umetna inteligenca. Virtualni, interaktivni razstavni saloni, najrazličnejša predavanja ter številne priložnosti za mreženje in pogovore združujejo predstavnike iz panoge IKT v 24 evropskih državah, v katerih je podjetje prvič zastopano.

»ALSO je ponudnik tehnologije, za katerim stojijo strokovno znanje ponudnikov in kompetence prodajalcev, s čimer smo oblikovali ekosistem, ki bo omogočil novo in naslednjo normalo. Skupaj z vsemi prodajnimi partnerji želimo deliti svoje izkušnje, povezane z oblikovanjem oddaljene resničnosti,« je povedal Gustavo Möller-Hergt, izvršni direktor družbe ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

Na brezplačni dogodek se lahko že prijavite na naslovu www.alsoctv.com

Kontakt

Kontakt za vsa vprašanja medijev:

Nataša Purgaj
+386 31 654 422
natasa.purgaj@also.com