Akár 30% kedvezmény a kiválasztott termékekre

Használja ki ezt a lehetőséget, és böngésszen a Garage Sale akciónkban a HP termékek valaha látott legalacsonyabb áraival! Minél gyorsabb, annál jobban profitálhat a nagyszerű ajánlatok nagy választékából. A rendkívül alacsony vételáraknak köszönhetően különleges előnyt élvez a HP termékek viszonteladásakor, mivel az ügyfelek kiskereskedelmi ára változatlan marad. Használja ki ezt a vonzó további árrést!

A „Vissza a gyökerekhez” a Garage Sale akció mottója, mivel a HP sikertörténete egy egyszerű bérelt garázsban kezdődött, ahol a termékeiket értékesítették. Itt alapította vállalkozását Bill Hewlett és Dave Packard, innen indult a ma már globális szinten ismert vállalat. Csakúgy, mint akkor, kiváló termékeket kínálunk verhetetlen alacsony áron – ma azonban az „online garázsunkból”.

*Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

Mi az a HP Garage Sale akció? Így működik

Csakúgy, mint a HP alapítói, Bill Hewlett és Dave Packard, online garázsunkban is kimagasló minőségű termékeket szeretnénk kínálni Önnek kiváló áron. Egy bérelt garázsban alapították vállalatukat, amely 1939-ben a kaliforniai Palo Altóban lévő lakásukhoz tartozott – a többi már történelem. Ma a mára globális vállalat alapítását a Szilícium-völgy születésének pillanataként emlegetik, ahol a világ minden tájáról érkező csúcstechnológiájú vállalatok létrehozzák vállalkozásukat.

Garage Sale akciónkkal költséghatékony lehetőséget hoztunk létre a HP kiváló termékei számára, amelyek jelentősen növelik árrését. Rendkívül alacsony árú termékek vásárlása és a szokásos áron történő viszonteladása ügyfeleinek hihetetlen bevételt eredményez. Az ajánlat a HP különböző kategóriájú termékeinek széles választékát tartalmazza, amely pl. nyomtatók, notebookok, monitorok, kiskereskedelmi megoldások és még sok más, valamint opcionális kiegészítők. Növelje vásárlóerejét most!Ma az ITK termékei gyorsan változnak, mivel a technikai fejlődés ugrásszerűen halad előre. Ennek eredményeként számos eszköz életciklusa egyre rövidebbé válik. A készletcikkek elavulásának megakadályozása és a termékek fogyasztóknak történő továbbadása érdekében rendszeresen HP Garage Sale akciót tartunk, hogy vonzó ajánlatokat kínálhassunk Önnek. Egy másik fontos mellékhatás, amelyet nem szabad lebecsülni, az új módszerek létrehozása az új termékek tárolására. Partnerként használja ki ezt a mindkét fél számára előnyös helyzetet, és fedezze fel hihetetlenül kedvezményes ajánlatainkat.