1. Vissza

Adobe VIP Marketplace

Kezelje könnyedén az Adobe-szolgáltatásokat az ACMP segítségével

Takarítson meg időt és növelje bevételét, ha egyszerűen kezeli ügyfelei Adobe-szolgáltatásait az ALSO Cloud Marketplace (ACMP) felületen. Az Adobe VIP Marketplace már elérhető az ACMP viszonteladói számára, így könnyedén kezelhetők az Adobe jelenlegi és jövőbeli ügyfelei.

VIP Marketplace - az Adobe szolgáltatások értékesítésének új, egyszerű módja.

Jelentkezzen be az ACMP felületén az Adobe VIP kínálatának hozzáadásához
Töltse le az Adobe VIP útmutatóját

Tegyen szert nagyobb bevételre, csökkentse az adminisztratív feladatokkal töltött időt

Mostantól közvetlenül hozzáférhet az Adobe-termékekhez az ACMP felületén, így gyorsabban biztosíthatja a végfelhasználóknak az Adobe-előfizetési licenceket. Növelje vállalata nyereségét az automatikusan megújuló előfizetések beállításával ügyfeleinek, és csökkentse adminisztratív feladatokkal időt az új és jelenlegi ügyfelek közvetlen kezelésével. Tekintse át az Adobe VIP fő előnyeit.

Tegyen szert nagyobb bevételre

Az Adobe VIP automatikusan megújuló előfizetéseket használ, amelyek kiszámítható pénzforgalmat biztosítanak a viszonteladók számára. Ha az ügyfél nem szeretné megújítani az összes licencet, akkor egyszerűen csökkentse a helyek számát az ACMP felületén az évforduló napja előtt. Vagy kapcsolja ki az automatikus megújítás funkciót. Élvezze ki a megvásárolt licencek használatát a következő évfordulóig.

Egykattintásos onboarding

Csak egy percet vesz igénybe, hogy új minősített Adobe-viszonteladóvá váljon. Mondjon búcsút a 14 napos indítási időszaknak, és közvetlenül érje el az Adobe VIP piacteret az ACMP felületén. Egyszerűen rendelje hozzá az Adobe viszonteladói szolgáltatást a fiókjához, és máris készen áll az Adobe értékesítésére.

Napi arányosításon alapuló számla

Előreláthatja a pénzforgalmat, mivel az ügyfélnek a következő évfordulóig hátralévő napok számát számlázzák ki. Ez azt jelenti, hogy ha ügyfeleinek 244 napja van az évforduló napjáig, akkor a 244 napról előre kapnak számlát.

Zökkenőmentes ügyfélélmény

A portál nem változik a végfelhasználók számára. Az ügyfelek továbbra is ugyanazt a kezelőkonzolt fogják elérni, vagyis nem fognak észrevenni nagy változást. 

Adjon hozzá licenceket gyorsan

Az első licencet akár 10 perc alatt beüzemelheti.

További információ a VIP piactérről itt

VIP Marketplace: Overview and terms (adobe.com)

Egyszerű beállítás ALSO-viszonteladóknak

Az Adobe viszonteladói bérlő hozzáadásával és az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával ön 2 perc alatt az Adobe VIP Marketplace termékek ACMP-n keresztüli értékesítésére szakosodott minősített értékesítővé válik. Viszonteladóként mindent az ACMP-ben fog kezelni, és már nincs szüksége a viszonteladói portálra.

Új helyek kiosztása, ügyfelek áttelepítése, jövőbeli megújítások kezelése, értesítések be- és kikapcsolása, megállapodások megszüntetése stb. Minden egy helyen: Tekintse meg a videót, hogy megtudja, milyen egyszerű hozzáadni az Adobe VIP-t technológiai portfóliójához.

Migrate VIP to VIP Marketplace

Ha ön már értékesít Adobe VIP terméket, és vannak ügyfelei a „régi” viszonteladói portálon, akkor könnyen átviheti ügyfeleit a VIP-ről a VIP Marketplace-re – csak adja meg a meglévő VIP-számukat az Adobe szervezeti bérlőjének létrehozása során. Ez egy egyirányú folyamat. Ezután áttelepítjük az ügyféladatokat a viszonteladói portálról az ALSO Cloud Marketplace szolgáltatásra. Az ügyfelek továbbra is a meglévő kezelőkonzoljukkal kezelik az ügyfeleket, míg ön mindent az ACMP-ben fog kezelni.

VIP vs VIP Marketplace – what the difference?

A termékek ugyanazok, a kezelőkonzol ugyanaz és a támogatás ugyanaz, de a VIP piactérrel időt és felesleges bosszúságot takaríthat meg, mivel mindent az ACMP-ben kezelhet. Egyablakos ügyintézés:

Hely kijelölése, amit a felhasználók azonnal látnak

  • Könnyebb és gyorsabb megrendeléskezelés
  • Automatizálja a manuális feladatokat
  • Nincsenek extra lépések a megrendelések létrehozásához és a megrendelés feldolgozására való várakozáshoz
  • Rendelés visszaküldése (14 napon belül) egyetlen kattintással
  • Ugyanazon a felületen dolgozhat, amelyet már ismer a Microsoft és más gyártók termékeiből.
  • Lehetősége van az automatikus megújításra vagy a jövőbeli megújítási összegek beállítására és mentésére.
  • Megállapodás felmondása szükség esetén.
  • Nincs szükség viszonteladói konzolra és LWS-re
  • Ön előre fizet a szerződésből hátralévő napok számáért.

A teljes irányítás az öné, és ügyfelei azonnal látni fogják a hozzájuk rendelt helyeket.

Legyen az ALSO ügyfele ma

Az ALSO-nál örömmel támogatjuk. Forduljon csapatunkhoz, ha bármilyen kérdése vagy kérése
van az Adobe VIP Marketplace szolgáltatással kapcsolatban, vagy töltse le útmutatónkat
további információkért.

U.I.: Tudta, hogy az Adobe 2020-ban az ALSO-t az év EMEA partnerének választotta?