Bővítse kínálatát a HP csúcsminőségű perifériáival

Növelje nyereségét a HP tartozékok és szolgáltatások értéknövelt értékesítésével

Értékesítsen több gondosan kiválasztott tartozékot és megoldásokat, amelyek kiegészítik ügyfelei HP hardvervásárlásait. A HP perifériák lehetővé teszik, hogy átfogó hardver-ökoszisztémákat/-konfigurációkat biztosítson, így hozzájárulva a kiváló teljesítményhez és az ügyfelek élményének javításához.

Legyen megbízható és átfogó viszonteladó

A HP perifériák összevonását úgy alakítottuk ki, hogy segítse vállalkozása növekedését, és megbízható kategóriaként szolgálhasson, amelyre az ügyfelek számíthatnak:

  • Mutasson be és értékesítsésen nélkülözhetetlen tartozékokat
    sok közülük egyszerűen alapszükséglet. Biztosítson lehetőséget az ügyfeleinek, hogy először Öntől vásárolják meg ezeket.
  • Növelje a termelékenységet és az együttműködést
    teremtse meg az ügyfelek elégedettségét a hibrid munkamegoldások megerősítéséhez szükséges tartozékok felülértékesítésével. Újdonságok: a Poly prémium üzleti fejhallgatóval bővült a portfólió – #strongertogether
  • Oldjon fel további bónuszklubpontokat
    szerezzen bónuszklubpontokat HP hardverek és perifériatermékek széles választékával.

Bővítse a vásárlásokat az ügyfelek kedvenc megoldásaival

A perifériák csomagokban történő ajánlása utat teremt annak, hogy ügyfelei a HP-hardvereiket a következő szintre emeljék – a monitoroktól a Care Pack-en át a Polyig.

Kezdje el a hardverek értékesítésének növelését most – Minden eddiginél zökkenőmentesebb módon

Az integrált perifériák felülértékesítése révén az alapvető tartozékok közvetlenül az értékesítés időpontjában érhetők el – nem pedig utólag. Most pedig a Poly- és a HP-tartozékokkal és -szolgáltatásokkal két legyet üthet egy csapásra: növelje bevételeit és optimalizálja ügyfelei értékesítési élményét!

Válassza ki a HP-hardvereket és -perifériákat