1. Vissza

Amennyiben számítógépe áll a munka, személyes hobbija, a játékok vagy a szórakozás középpontjában, úgy előbb-utóbb fontolóra kell vennie az összes ilyen adat tárolásának lehetőségeit. A tárolás módja és lehetőségei folyamatosan fejlődik - a szilárdtestalapú meghajtók - avagy SSD-k - kisebbek, gyorsabbak, megbízhatóbbak és megfizethetőbbek, mint korábban valaha.

Az SSD-k segíthetnek a hatékonyabb munkában, tartalomgyártásban és játékban a lassú teljesítmény zavaró tényezői és mindennemű frusztráció nélkül. A teljesítménytől a megbízhatóságon át a kapacitásig az SSD kisimítja az utat a legjobb élmény érdekében.

Az ALSO kínálatában az Intel legújabb, immár Optante technológiával vértezett felhasználói és adatközponti használásra tervezett SSD megoldásai is megtalálhatóak.

Intel Optane

Az Intel Optane SSD-k kitöltik a tárolási hierarchia kritikus hiányosságait, hogy áttörjék a hagyományos NAND tárolók szűk keresztmetszeteit, ezáltal felgyorsítsák az alkalmazásokat, és kiszolgálónként adott idő alatt több munkát végezhessenek. A nagy áteresztőképesség, alacsony késleltetés, magas QoS és nagy rendelkezésreállás iparági vezető kombinációjával az Intel Optane SSD-k felgyorsítják a tranzakciók végrehajtásához és a szolgáltatások megkülönböztetéséhez szükséges kritikus adatokhoz való hozzáférést.

  Cikkszám Név Nettó ár

Intel Consumer SSD

Emelje számítógépét a gyorsaság és megbízhatóság új szintjére. A munka és játék számára fejlesztett Intel SSD-k nagy teljesítményt, rendkívüli stabilitást és energiahatékonyságot kínálnak otthonában és munkahelyén egyaránt! Mozgó alkatrészek nélkül kiváló tárolást biztosítanak minden alkalmazás számára - a táblázatoktól és a szövegszerkesztéstől a tartalomkezelésig.

  Cikkszám Név Nettó ár
2937265 INTEL SSD DC P4800X 750GB PCIe x4 Külön kérésre Kosárba Részletek

Intel m.2 SSD

  Cikkszám Név Nettó ár

Intel Datacenter SSD

Szűntesse meg a szűk keresztmetszeteket a legjobb adatközpont-tárolási megoldásokkal! Korszerűsítse infrastruktúráját, hogy megfeleljen a digitális üzlet aktuális igényeinek. Az Intel adatközpontokhoz fejlesztett SSD-i a legjobb teljesítmény, megbízhatóság és élettartam szempontjából kerülnek megtervezésre és gyártásra.