1. Vissza

Kiemelkedő dizájn. Hihetetlen érték.

Teljesítse vállalata technológiai céljait és maradjon informatikai költségkeretein belül egy stílusos eszközzel, amelyet büszkén használhat. A Satellite Pro C50 erős Intel® Core™ processzorral, akár 16 GB DDR4 RAM-mal, a legújabb USB Type-C™ porttal van felszerelve, amely egy kattintással csatlakoztatható kedvenc perifériáihoz. Speciális antibakteriális festékbevonata megakadályozza mikroorganizmusok, például baktériumok növekedését. És bár a Satellite Pro C50 a Dynabook legkedvezőbb árazású laptopja, ugyanolyan gondos tervezés és kivitelezés eredménye, mint minden más Dynabook eszköz.

Az elegáns és kompakt Satellite Pro C50 mindössze 19,7 mm vékony, kijelzője egy 15,6"-es, tükröződésmentes FHD-képernyő. Ergonomikus billentyűzetének, teljes numerikus billentyűzetének és akár 13,5 órás akkumulátor-üzemidejének köszönhetően egyaránt élvezetes használni az íróasztalnál és út közben. A széria rendelkezik a Dynabook portfóliójának legnagyobb, integrált ujjlenyomat-olvasóval ellátott ClickPadjével, amely támogatja a Precision Touch Pad technológiát a pontos vezérlés érdekében - így Önnek nincs is szüksége egérre.

Kompromisszummentes stílus, produktivitás és érték

Kompakt kialakítása ellenére a Dynabook Satellite Pro C50 tele van csatlakozási lehetőséggel. USB Type-C™ 3.1 portja támogatja a töltést, a külső kijelzőket és az adatátvitelt, mindezt egyszerre a Dynabook USB-C dokkoló opcionális tartozékán keresztül. Eközben a HDMI 1.4 port egyszerű megjelítést tesz lehetővé, míg a gyors és megbízható Gigabit LAN és 802.11ac Wi-Fi könnyed hálózati hozzáférést biztosít. Ha pedig gyorsan fájlokat kell megosztania vagy perifériákat kell csatlakoztatnia, az SD-kártyaolvasó, az USB Type-A portok és a beépített Bluetooth is segítségére lesznek.

Az ügyfelekkel és kollégákkal való zökkenőmentes kommunikáció fontosabb, mint valaha. A Satellite Pro C50 készen áll ebben a tekintetben is. Mindent tartalmaz, ami a videokonferenciához kell, beleértve a HD webkamerát, a Microsoft Cortana-kompatibilis mikrofont és a sztereó hangszórókat. Ha pedig a figyelem mindennél fontosabb, csatlakoztathat fejhallgatót a laptop Bluetooth vagy mikrofon/fejhallgató kombinációs aljzatán keresztül.

Valódi biztonság, amiben bízhat

A Satellite Pro C50-nel alapfelszereltségként érkezik a biztonság. A vállalati használatra kész biztonsági funkciók, mint például a firmware alapú Trusted Platform Module (TPM) 2.0, valamint a felhasználói és rendszergazdai jelszavas hozzáférés segít abban, hogy az értékes adatok ne kerüljenek rossz kezekbe, míg a beépített Kensington Lock Slot biztosítja, hogy a laptop fizikailag ott maradjon, ahol hagyta.

Tekintse meg aktuális Dynabook Satellite Pro termékajánlatainkat: