2023.08.10.

Az ALSO és az Acronis stratégiai partnerséget ír alá

Július 1-jén a két vállalat új típusú együttműködések és közös lehetőségek alapjait teremtette meg a jelentős és gyors növekedés érdekében. A partnerség révén a ACRONIS és az ALSO 22 országban meglévő pozícióját kihasználva jobb rálátást biztosít ügyfeleinknek a piaci lehetőségekre, tapasztalatokra és közös erőforrásokra.

"Az egyszerűsítés és a nagyobb rugalmasság áll a piaci igények középpontjában, amikor a kiberbiztonságról és az adatvédelemről van szó." - magyarázza Denis Cassinerio, az Acronis globális disztribúciós igazgatója. "Az Acronis megoldásai az ALSO piaci képességeivel és technikai kompetenciáival együtt úgy épülnek fel, hogy releváns előnyöket nyújtsanak a csatorna számára: fokozott biztonságot, költségoptimalizálást és összességében jobb működési tapasztalatot. Integrált kibervédelmi portfóliónk lehetővé teszi a csatornapartnerek számára, hogy a legkorszerűbb biztonsági megoldásokat kínálják. Egyszerűsített megközelítésre támaszkodhatnak a fenyegetések azonosítása, védelme, észlelése, reagálása és helyreállítása terén bármilyen kiberfenyegetés esetén."

Az Acronis és az ALSO elkötelezett amellett, hogy a legjobb gyakorlati tapasztalatot nyújtsa a csatornának, és támogassa a műszaki közösséget a maximális szintű tanúsítás megszerzésében, valamint a know-how és az üzleti esetek megosztásában. Az ALSO Cloud Marketplace segítségével mindkét vállalat segít a meglévő készségek jobb kihasználásában a kibervédelmi piac növekvő igényeinek kielégítése érdekében. A partnerek számíthatnak az ALSO-források alapos előkészítésére és a fenyegetések azonosításának, védelmének, észlelésének, reagálásának és helyreállításának egyszerűsített megközelítésére bármely kiberbiztonsági incidens esetén.

Artjoms Krumins, az ALSO CoC Software & Cybersecurity csoportvezetője hangsúlyozta:"Az ALSO Cloud Marketplace a legjobb platform azon MSP-k számára, akik ügyfeleik minden igényét le akarják fedezni. Az ALSO Cloud Marketplace-t felhőplatformként és adatközpontként használva könnyedén telepíthetik, kezelhetik és elszámolhatják az egyedi megoldásokat."

A portfólióval kapcsolatos további részletekért kérjük, forduljon az ALSO helyi értékesítési csapatához.

SAJTÓ KAPCSOLAT

Moldova György Dávid

Marketing Manager Hungary

E-Mail: gyorgydavid.moldova@also.com

Az ALSO-ról:

Az ALSO Holding AG (Emmen/Svájc) az IKT-ipar egyik vezető technológiai szolgáltatója, amely jelenleg 30 európai országban, valamint partnerein keresztül a világ 144 országában tevékenykedik. Webshopunkon és a felhőn keresztül mintegy 120 000 potenciális viszonteladónak kínálunk hozzáférést több mint 700 gyártó termékeihez és szolgáltatásaihoz több mint 1450 termékkategóriában. A felhőalapú kínálat az as-a-service alapú informatikai szolgáltatásoktól az olyan digitális platformokig terjed, mint az IoT, a mesterséges intelligencia, a virtualizáció és a kiberbiztonság. Szakértőink támogatják a csatornapartnereket a hibrid IT-megoldások kifejlesztésében. A körforgásos gazdaság szellemében a vállalat a rendelkezésre bocsátástól a felújításig minden szolgáltatást egy kézből nyújt. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.also.com/